+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Technical service engineer Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Qwic

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Tijdelijk contract / Vast contract

Vacature in het kort

QWIC zoekt een Technical Service Engineer die van E-bikes houdt! In deze rol geef je top technische hulp aan onze dealers. Je kijkt naar problemen, werkt aan oplossingen en helpt onze producten beter te maken. Je praat veel met collega's en dealers. Samen zorgen we dat alles goed loopt. Je leert veel over E-bikes en werkt met een leuk team. Plus, je helpt mee aan het succes van QWIC. Doe je mee? Lees door en ontdek waarom wij de perfecte match voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

QWIC is opzoek naar een Technical Service Engineer!
Als onze Technical Service Engineer is het jouw doel om premium technische service te leveren aan onze dealers. Jij bent verantwoordelijk voor de initiële technische beoordeling, analyse van complexe technische dossiers en voor de end-to-end communicatie en administratie daarvan.
Door trends in prestatiedashboards te signaleren, bij te dragen aan scenario's voor technische oplossing en door samen te werken met de Product Engineers aan kwaliteitsprojecten, neem je deel aan het continu verbeteren van onze productkwaliteit en service. Je bouwt geweldige relaties op met je collega's bij QWIC, met onze dealers en met belangrijke spelers in de E-bike-industrie.

Do you want to join the QWIC-ride?

Het team
Het Technical Service team speelt een cruciale rol in de communicatie over technische specificaties en details van het productportfolio van QWIC. Daarnaast worden huidige en toekomstige E-bikes continu verbeterd op basis van de feedback die wordt verkregen vanuit de dealers.
Jij bent verantwoordelijk voor het leveren van een uitstekende aftersalesservice van E-bikes en accu's. Daarnaast speel jij een cruciale rol in het leveren van excellente kennis over onze producten en bouw je relaties op met onze dealers. Door duidelijke en onmiddellijke antwoorden te geven en solide technische oplossingen te bieden binnen redelijke en gemakkelijk te begrijpen serviceniveaus, zorgt het team ervoor dat het aftersalesproces bij QWIC soepel verloopt.

De rol
Jouw rol als Technical Service Engineer is essentieel binnen onze organisatie en je hebt een grote impact op zowel QWIC als onze dealers. De belangrijkste taken binnen deze functie zijn:
  • Je zorgt ervoor dat dealers zich tevreden en ondersteund voelen door hun verzoeken efficiënt en effectief af te handelen;
  • Jij communiceert pro-actief met onze dealers en betrokken afdelingen over de status van de cases en onderneemt actie;
  • Je begrijpt hoe onze producten en onderdelen werken. Daarnaast snap je hoe onze productie, productontwikkeling en logistieke processen werken;
  • Door actief te zoeken naar verbeteringen in onze Competence Centre, zorg je ervoor dat dealers en collega's beschikken over de meest actuele technische informatie;
  • Je assisteert bij in-market issue onderzoeken, sample building, rework acties en het creëren van technische documentatie- en trainingsmateriaal;
  • Bij het uitvoeren van de dagelijkse taken signaleer je hiccups in onze processen of producten, stel je oplossingen voor en voer je deze uit.


Gevraagd

Wie ben jij?
Je bent een leergierig, ondersteunend en proactief persoon en daarnaast communicatief sterk. Je hebt een pragmatische en gestructureerde manier van werken. Verder haal jij er plezier uit om onze dealers op weg te helpen met onze E-bikes en daarom heb je een passie voor techniek en fietsen. Verder:
  • Je hebt een affiniteit voor fietsen;
  • MBO of HBO-diploma in een elektrisch, mechanisch, auto- of gelijkwaardig technisch curriculum is een plus;
  • Je beheert de Nederlandse en Engelse taal goed;
  • Je hebt werkervaring binnen customer service;
  • Je beschikt over de vaardigheid om te werken met Microsoft Excel en CRM.
Bij QWIC groeien we samen, daarom verwachten we niet dat jij de perfecte kandidaat bent die aan al onze verwachtingen voldoet. Solliciteer dan via onze 'solliciteer button' als deze vacature jou aanspreekt!



Aanbod

Wat bieden wij jou?
  • Een marktconform salaris conform je opleiding en ervaring;
  • Een gastvrije en open werkcultuur met veel interessante, internationale en verschillende collega's;
  • Je hebt 25 vakantiedagen per jaar (op basis van een fulltime contract);
  • Voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en te groeien binnen je functie;
  • Veel QWIC-feestjes en veel gezelligheid en borrels met je collega's;
Ben je geinteresseerd?
Ben jij de Technical Service Engineer waar wij naar opzoek zijn? Solliciteer dan nu via de 'Apply now' knop! Mocht je verder nog vragen hebben, dan kun je deze stellen aan Jeremy van 't Hul via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in