+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Werkvoorbereider Installatietechniek Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.600 - € 5.000 p/m

Vacature in het kort

Als werkvoorbereider installatietechniek werk je aan het voorbereiden en coördineren van projecten. Je zorgt dat alles veilig en van goede kwaliteit is, en houdt je bezig met onderaannemers en vergunningsaanvragen. Je werkt in een team en krijgt de kans om te groeien. Dit is een baan voor iemand die graag bouwt aan de toekomst. Klaar voor deze uitdaging? Lees snel verder en ontdek meer over deze kans!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Als werkvoorbereider installatietechniek beschik je over sterke procesmatige, sociale en communicatieve vaardigheden. Veiligheid en kwaliteit hebben bij jou hoge prioriteit, daarom werk je nauwkeurig volgens geldende veiligheids-, kwaliteits-, arbo-, milieu- en organisatierichtlijnen. Als werkvoorbereider ben je ook gepassioneerd over het coördineren van onderaannemers. Je stuurt hen aan tijdens de uitvoering van diverse complexe projecten en houdt je bezig met werkvoorbereiding en calculaties. Met jouw scherp oog voor kwaliteit en time management zorg je ervoor dat vergunningsaanvragen tijdig worden ingediend, waardoor de projecten soepel verlopen. Als je tijdens de evaluatie van een project verbeterpunten in de werkprocessen signaleert, doe je een verbetervoorstel. In deze dynamische rol als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de meer complexe deelprojecten met betrekking tot gebouw gebonden installaties.


Functie eisen
  • Minimaal een afgeronde mbo-niveau 4 opleiding in Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde of Installatietechniek;
  • Een geldige VCA- certificaat of is bereid deze te behalen;
  • Minimaal 2 jaar ervaring met projecten binnen utiliteitsbouw;
  • Beheersing van de Nederlandse taal zowel schriftelijk als mondeling;
  • Het zou een pre zijn als je ervaren bent met werkvergunningsprocedures en bekend bent met de protocollen op projectlocaties.
Over het bedrijf

Je toekomstige werkgever is een samenwerkingsverband tussen diverse vooraanstaande bedrijven, gericht op het beheer van 'hard services' voor het vastgoed van grote organisaties en het bevorderen van duurzame ontwikkeling. Voor deze vacature zijn we op zoek naar een werkvoorbereider die energie krijgt van bouwen aan de toekomst, samen met zijn collega’s een stabiel team neer wil zetten en zich voor langere tijd wil committeren aan deze uitdagende functie. Dit betekent voor jou dat er veel ruimte is voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Interesse? Wacht dan niet lang met solliciteren! Wel interesse in de mogelijkheden via Maandag® maar is deze vacature geen match? Neem vrijblijvend contact op.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Werkvoorbereider Installatietechniek die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in