+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

De volgende stap voor jou als KYC Analist bij Rabobank Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

YoungCapital NEXT

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
YoungCapital NEXT

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Traineeship
  • 3.000 - € 4.500 p/m

Vacature in het kort

Bij NEXT helpen we je graag jouw plek te vinden binnen het KYC-domein bij Rabobank. Of je nu aan de start staat van je carrière of al ervaring hebt, wij bieden een unieke kans om je talenten te ontwikkelen en te groeien. Met ons uitgebreide netwerk en expertise begeleiden we je naar een rol die bij je past. Geniet van de flexibiliteit van hybride werken en de mogelijkheid tot persoonlijke en professionele groei. Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Wat ga je doen?

Bij NEXT gaan we graag met jou op zoek naar de perfecte uitdaging binnen het KYC-domein bij Rabobank. Samen streven we ernaar om jouw talenten en ambities te matchen met de diverse mogelijkheden die Rabobank te bieden heeft. Of je nu wilt starten als KYC analist op de Signalendesk, interesse hebt in het proces van klantoffboarding, of juist toe bent aan een meer gevorderde rol als medior CDD-analist, wij staan klaar om jou te begeleiden naar de functie die het beste bij jou past. Met ons uitgebreide netwerk en expertise in talentontwikkeling zetten wij ons in om jouw carrière bij Rabobank een vliegende start te geven en je te helpen groeien in het KYC-vakgebied.

Jouw verantwoordelijkheden:

  • Uitvoeren van grondige specifieke/uitdagende KYC-onderzoeken.

  • Analyseren van klantdossiers en transactiegegevens om risico's te identificeren.

  • Opstellen van rapportages en aanbevelingen ter verbetering van het KYC-proces.

  • Bijdragen aan het identificeren en voorkomen van financiële criminaliteit.

Waar ga jij aan de slag?
Je komt te werken binnen een team met andere specifieke KYC analisten. Waar je precies aan de slag gaat, is afhankelijk per functie. Er wordt hybride gewerkt, waardoor je deels vanuit huis zult werken.


Wat wij bieden
  • Een uitdagende werkomgeving binnen Rabobank.
  • Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei.
  • Hybride werkmogelijkheden met flexibiliteit in locatie.
Wat wij vragen:
  • Minimaal een hbo-diploma;
  • Minimaal 9 maanden ervaring binnen de KYC
  • Kennis van relevante wet- en regelgeving omtrent KYC/CDD
Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Extra informatie

Let op: de locatie van de functie kan variëren afhankelijk van de specifieke rol, maar zal grotendeels hybride zijn.

StatusOpenOpleidingsniveaus Middelbare school, HBO, UniversiteitPlaatsLandelijk (dus ook bij jou in de buurt)Werkuren per week32 - 40DienstverbandenFulltime (ervaren), ThuiswerkSalarisindicatie Tussen €3.000 en €4.500 Per maand Verantwoordelijk voorScreenen van bestaande en nieuwe klantenGepubliceerd op27-03-2024

Bedrijfsomschrijving

Wat ga je doen? Bij NEXT gaan we graag met jou op zoek naar de perfecte uitdaging binnen het KYC-domein bij Rabobank. Samen streven we ernaar om jouw talenten en ambities te matchen met de diverse mogelijkheden die Rabobank te bieden heeft. Of je nu wilt starten als KYC analist op de Signalendesk, interesse hebt in het proces van klantoffboarding, of juist toe bent aan een meer gevorderde rol als medior CDD-analist, wij staan klaar om jou te begeleiden naar de functie die het beste bij jou past. Met ons uitgebreide netwerk en expertise in talentontwikkeling zetten wij ons in om jouw carrière bij Rabobank een vliegende start te geven en je te helpen groeien in het KYC-vakgebied.Jouw verantwoordelijkheden:Uitvoeren van grondige specifieke/uitdagende KYC-onderzoeken.Analyseren van klantdossiers en transactiegegevens om risico's te identificeren.Opstellen van rapportages en aanbevelingen ter verbetering van het KYC-proces.Bijdragen aan het identificeren en voorkomen van financiële criminaliteit.Waar ga jij aan de slag?Je komt te werken binnen een team met andere specifieke KYC analisten. Waar je precies aan de slag gaat, is afhankelijk per functie. Er wordt hybride gewerkt, waardoor je deels vanuit huis zult werken. Wat wij bieden Een uitdagende werkomgeving binnen Rabobank.Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei.Hybride werkmogelijkheden met flexibiliteit in locatie. Wat wij vragen: Minimaal een hbo-diploma; Minimaal 9 maanden ervaring binnen de KYCKennis van relevante wet- en regelgeving omtrent KYC/CDD Solliciteren Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Extra informatie Let op: de locatie van de functie kan variëren afhankelijk van de specifieke rol, maar zal grotendeels hybride zijn. Status Open Opleidingsniveaus Middelbare school, HBO, Universiteit Plaats Landelijk (dus ook bij jou in de buurt) Werkuren per week 32 - 40 Dienstverbanden Fulltime (ervaren), Thuiswerk Salarisindicatie Tussen €3.000 en €4.500 Per maand Verantwoordelijk voor Screenen van bestaande en nieuwe klanten Gepubliceerd op 27-03-2024
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in