+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Servicemonteur Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Regiodienst

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Regiodienst

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Klaar voor iets nieuws? Werk als servicemonteur in de agrarische sector en ziekenhuizen. Je doet onderhoud en service aan belangrijke installaties. We bieden niet alleen werk, maar ook de kans om te leren en te groeien. Je komt in een leuk team en krijgt een goed salaris, pensioen en reiskostenvergoeding. Plus, er is kans op een vast contract. Enthousiast om verder te verkennen? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Introductie

Toe aan een nieuwe uitdaging? Wil jij graag onderhoud en service verrichten bij ons in de agrarische sector, wijkverwarmingcentrales en ziekenhuizen? Als jij deze elektrotechnische werkzaamheden wilt uitvoeren dan komen we graag zo snel als mogelijk met jou in contact!


Organisatie

Wij zijn een unieke organisatie en internationale dealer van landbouw- en grondverzetmachines, maar ook van diverse technische installaties. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren, leveren en bieden van service aan machines, motoren en generatoren en bied naast verkoop van de machines ook service, onderhoud en verhuur aan. We zijn actief in uiteenlopende markten van binnenvaart, jachtenbouw, industrie, wegenbouw tot aan de agrarische sector. We zijn een van de grootste familiebedrijven in Nederland en hebben meerdere vestigingen verspreid over 20 landen. Onze vestiging in Nederland bestaat al meer dan 90 jaar en richt zich op een grote diversiteit aan activiteiten. 


Functie

Als servicemonteur ga je aan het werk in teamverband op locaties in Noord Nederland. Als servicemonteur ben je verantwoordelijk voor onderhouden van WWK's, generatoren en motoren en werkt veelal in de agrarische en landbouwsector, reparaties uitvoeren, complete revisies uitvoeren, uitvoeren van inspecties en analyseren en oplossen van storingen en opstellen van rapportages. 


Functie eisen

Als servicemonteur ben je in het bezit van: 

  • Een MBO niveau 2 of 3 opleiding richting motorentechniek, werktuigbouwkunde of energietechniek 
  • Een geldig VCA 
  • Ervaring met mechanisch en elektrotechnisch 
  • Ervaring als servicemonteur 
  • Een rijbewijs B 
Aanbod

Als servicemonteur ga je aan het werk in een gemotiveerd team in een afwisselende functie bij een middelgroot bedrijf gespecialiseerd in de industrie. Wij bieden je een hele leuke baan bij een gezellig bedrijf. Wij staan voor je klaar en denken graag met je mee. Je hebt bij ons de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en cursussen, wij bieden een goed salaris, pensioen, reiskosten. Verder willen we graag met jou groeien en heb je uitzicht op een vast dienstverband


Sollicitatie

Wil je meer weten over de functie van servicemonteur of ben je op zoek naar een gelijke vacature als servicemonteur in de industrie? Neem dan contact op met onze vestiging Alkmaar

Telefoonnummer: 072-7440035 of per mail

via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in