+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Filiaalmanager Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Beter Bed

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 35 - 37 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Beter Bed, de marktleider in de slaapwereld, zoekt een filiaalmanager die wil helpen onze organisatie te laten groeien. Je krijgt een goed inwerktraject en toegang tot een online academie om jezelf te ontwikkelen. Je werkt in een team met enthousiaste collega's. We zoeken iemand die resultaatgericht, leergierig, en klantgericht is. Als filiaalmanager krijg je een salaris volgens de cao, een bonus voor je managers- en verkoopkwaliteiten, een mobiliteitsvergoeding, en meer. Meer weten over deze leuke kans? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Beter Bed biedt als marktleider binnen de slaapwereld een als rol als filiaalmanager waarin jij de kans krijgt om mee te bouwen aan onze ambitieuze organisatie. Wij zorgen ervoor dat jij alle tools, knowhow en begeleiding krijgt om jezelf (verder) te ontwikkelen tot een succesvolle shopmanager binnen ons segment. Denk hierbij aan een goed inwerktraject én toegang tot onze online academie. Dit alles gebeurt binnen een team van enthousiaste en betrokken collega’s waarin een goede werksfeer op één staat.




Wie ben jij?

Voor de rol van filiaalmanager zijn wij op zoek naar een resultaatgerichte en leergierige teamplayer die er energie van krijgt om over de volle breedte mee te bouwen aan onze ambitie Nederland én België een geweldige nachtrust te bieden. Uiteraard ben je klantgericht én heb je een commerciële instelling.

  • Een MBO werk- en denkniveau of hoger;
  • Leidinggevende ervaring (bij voorkeur binnen de retail);

  • De bereidheid om (flexibel) in het weekend- en feestdagen te werken.

 

Wat bieden wij jou?
  • Salarisinschaling conform cao retail non-food (afhankelijk van ervaring);
  • Jouw managerskwaliteiten worden maandelijks extra beloond middels een variabele filiaalmanagers bonus;
  • Jouw verkoopkwaliteiten worden maandelijks extra beloond middels variabele een verkoopbonus;
  • Vaste maandelijkse mobiliteitsvergoeding;
  • Vergoeding woon-werkverkeer à € 0,23  per kilometer;
  • Een gunstige pensioenregeling.

Over Beter Bed

Beter Bed is in 1983 opgericht met de opening van de eerste twee slaapspeciaalzaken van Nederland. Sinds 1996 zijn we beursgenoteerd. In de jaren die volgden, groeiden we uit tot dé slaapspecialist van Nederland en België. Wij geloven dat iedereen beter kan slapen én beter kan leven. Met persoonlijke aandacht en een uitgebreid, innovatief én slim gepositioneerd assortiment voor ieder budget. Wij bereiken onze klanten zowel online als offline door de retail formules Beter Bed, Beddenreus en de groothandelsorganisatie DBC (waar o.a. de merken M-line en Simmons verkocht worden).

Beter Bed - Employer of Choice!

Samen met ruim 1000 collega’s vanuit zo’n 130 winkels in Nederland en België, 4 distributiecentra en een hoofdkantoor in Uden, bouwen we verder aan het succes van Beter Bed. Een superteam waarmee we het beste uit onszelf én elkaar halen. Er is natuurlijk altijd ruimte is voor nieuw talent. Want ambitieuze dromen, die hebben we genoeg. Beter Bed biedt iedereen gelijke kansen. Diversiteit en inclusiviteit vinden wij erg belangrijk. Ons doel is om een werkomgeving te bieden waar iedereen zich welkom, gelijkwaardig en gewaardeerd voelt. Niet ondanks, maar dankzij de verschillen. Daarom ontvangen we graag sollicitaties van alle geschikte kandidaten.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in