+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Informatiemanager Zorg & IT Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

The New Crew

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.900 - € 3.100 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als Junior Informatiemanager krijg je de unieke kans om je te ontwikkelen binnen een boeiend werkveld, met een focus op IC- en OK-research. Je wordt ondergedompeld in diverse IT-uitdagingen, van het installeren van nieuwe apparatuur tot het optimaliseren van werkprocessen. Dit alles in een ondersteunende omgeving waar je begeleiding ontvangt van ervaren professionals en een Talentmanager, en de mogelijkheid hebt om deels thuis te werken. Lees door om te zien hoe deze rol jouw professionele horizon kan verbreden.
 

Volledige vacaturetekst

Als Junior Informatiemanager ga je vol enthousiasme aan de slag met diverse IT- en functionele vraagstukken, voornamelijk op de IC- en OK-researchafdelingen. In het begintraject loop je mee met een ervaren informatiemanager om adviesvaardigheden te ontwikkelen en een dieper inzicht te krijgen in de dagelijkse taken van een informatiemanager.

  • Je krijgt te maken met uiteenlopende uitdagingen, zoals het installeren van nieuwe apparatuur, bijvoorbeeld een microscoop. Hierbij speel je een coördinerende rol, waarbij je samenwerkt met leveranciers en zorgpersoneel om een optimale werkplek te realiseren.
  • Daarnaast denk je mee over het optimaliseren van werkprocessen en systemen binnen verschillende afdelingen. Je neemt deel aan de coördinatie van migraties van applicaties en houdt de vinger aan de pols wat betreft de voortgang van lopende vraagstukken bij de I&A-teams. (Het Informatie en Automatisering team)
  • Deze uitdagende rol voer je niet alleen uit; je ontvangt begeleiding, zowel op persoonlijk als professioneel vlak, van ervaren professionals. Je maakt deel uit van een divers team van 8 personen. Samen met dit team bepaal je de prioriteit van taken en waar ondersteuning nodig is bij het uitvoeren ervan.
  • Een job voor een jaar voor tussen de 32 en 36 uur per week met als doel indiensttreding.
  • Een unieke kans om je snel te ontwikkelen op het gebied van Informatiemanagement, met veel doorgroeimogelijkheden.
  • De mogelijkheid om deels thuis te werken.
  • Begeleiding vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou verder helpen en een Talentmanager vanuit The New Crew.
  • Salaris tussen de €2.900 en 3.100 euro per maand o.b.v. 36 uur per week. (voor de eerste 6 maanden, daarna stroom je in onder CAO van het ziekenhuis)
  • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)

Jij bent een HBO/WO starter met een affiniteit voor complexe vraagstukken op het gebied van IT infrastructuur, zoals data en storage. Je vindt het leuk om je te verdiepen in verschillende werelden. Als je ergens tegenaan loopt lukt het je om dat aan te geven, je weet waar je grenzen en ontwikkelpunten liggen. Wanneer je bezig bent met verschillende taken, lukt het jou om het overzicht te behouden. Tot slot vind je het leuk om het schakelpunt te zijn tussen verschillende collega’s en partijen om ervoor te zorgen dat vragen tijdig worden behandeld. Je weet je goed te verdiepen in je gesprekspartner, zodat je samen tot de juiste oplossing komt.

Studies zoals: Medische Informatiekunde (MIK), ICT, Informatica, Applicatie Specialist, Netwerkbeheer of ICT Service Management zijn gewenst, maar aantoonbare praktijkervaring / affiniteit met ICT-ontwikkelingen vinden we minstens zo waardevol!

xxx

Zie jij deze job wel zitten? Solliciteer dan uiterlijkzondag 21 aprilvia de “solliciteer direct” button of via de Whatsapp button. Video sollicitaties van maximaal 1.5 minuut zijn van harte welkom! Of, ken jij iemand die goed bij deze job past? Draag ze dan aan via onsRecrewtprogramma en verdien beide een bonus!**algemene voorwaarden zijn van toepassing

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in