+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Grondwerker/ Vakman GWW Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Connetix

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 - € 5.000 p/m
  • Auto v/d zaak, Opleidingsbudget, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In deze rol ben jij de sleutel tot het succes van onze indrukwekkende projecten in de grond-, weg- en waterbouw. Je krijgt de kans om je vaardigheden te laten zien in een omgeving. Bij ons werk je aan belangrijke projecten en maak je deel uit van een team dat samenwerkt, innoveert, en altijd streeft naar groei. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder om meer te ontdekken!
 

Volledige vacaturetekst

Word jij onze nieuwe kracht in de grond-, weg- en waterbouw? Binnen deze rol bij jij de onmisbare schakel in het realiseren van indrukwekkende Civiele projecten. Van het graven van fundamenten tot het leggen van essentiële infrastructuur, jouw vakmanschap vormt de basis van al het succes om ons heen. Ben jij toe aan een volgende stap? Dit is de uitdaging waar jouw vaardigheden helemaal tot hun recht komen. Voel je welkom bij deze dynamische organisatie, een echte specialist binnen dit vakgebied. Er staan een hoop mooie projecten op het programma, dus wij kunnen jou als versterking goed gebruiken! En daar word je uiteraard goed voor beloond. Interesse of benieuwd naar de mogelijkheden? Binnen 5 minuten weet jij waarom dit de geschikte match is!


Wat worden je voorwaarden als Grondwerker/ Vakman GWW?

Je gaat werken bij een dynamische en uitdagende organisatie waar groei en ontwikkeling van mensen gestimuleerd wordt, waarin ze samen met je kijken naar jouw toekomstmogelijkheden. De organisatie is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Het is mogelijk om opleidingen en cursussen te volgen. Daarnaast kun je rekenen op de volgende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • een salaris van €4.000,- tot €5.000,- (bespreekbaar, afhankelijk van je achtergrond en ervaring)
  • maar liefst 40 vrije dagen
  • auto van de zaak
  • tot €2.000,- opleidingsbudget
  • 8,33% vakantiegeld over je jaarsalaris
  • reiskostenvergoeding en gunstige pensioenregeling
  • flexibiliteit voor een goede werk/privé balans
Wie ben jij?

Het profiel van een Allround Grondwerker/ Vakman GWW is gevormd door een combinatie van technische bekwaamheid, organisatorische vaardigheden en een sterke werkethiek. Je dient te beschikken over aantoonbare ervaring als Allround Grondwerker/ Vakman GWW. Verder:

  • afgeronde MBO opleiding in een technische richting (bij voorkeur Civiele techniek)
  • een VCA certificaat (of de mogelijkheid om deze te halen)
  • minimaal 7 jaar werkervaring
  • bovenal gezellig, in voor een grapje en gemotiveerd om bij te dragen aan de meest complexe GWW projecten
Wat ga je doen als Grondwerker/ Vakman GWW?

Voor de rol van Grondwerker/ Vakman GWW is het belangrijk dat je openstaat voor uitdagingen en een passie hebt voor techniek. Dankzij de variëteit aan projecten, krijg je de kans zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Tijdens deze projecten als Grondwerker/ Vakman GWW neem je de volgende verantwoordelijkheden op je schouders:

  • je voert diverse grondwerkzaamheden uit (graven van sleuven, aanleggen van rioleringen etc.)
  • herstellen van graafwerk
  • de voorbereidingen treffen voor werkzaamheden aan de straat
  • vooral een hele hoop plezier maken samen met je toekomstige collega's
Organisatie

Bij deze organisatie omarmen wij innovatie en duurzaamheid als onze onmisbare partners. Elke dag bouwen wij aan de toekomst en infrastructuur van Nederland. Als een van de vooraanstaande spelers binnen de Civiele techniek zijn wij trots op onze bijdragen die wij leveren. Met een rijke geschiedenis zijn er talloze, uitdagende projectjes gerealiseerd die tot op de dag van vandaag ontzettend van waarde zijn. Onze organisatie ademt techniek en alles wat daarmee te maken heeft. Met een gedreven team van professionals is geen project te gek en weten we overal de juiste oplossing voor te vinden. Wat onderscheidt ons van anderen? Vraag het onze medewerkers zelf. Wij creëren een cultuur van samenwerking en innovatie waarin wij ons elke dag inzetten om als organisatie én als individu te blijven groeien. Je raakt hier namelijk nooit uitgeleerd! We werken op de mooiste plekken in Nederland en hebben voor jou een uitdagende functie open staan waarbij jij echt je resultaten kan gaan terugzien in je werk.


Werksfeer

De werksfeer hier ademt een unieke mix van professionaliteit, enthousiasme en een gezonde dosis plezier. In deze open en collaboratieve omgeving voel je meteen de energie die voortkomt uit de passie van ieder teamlid. Zij geloven sterk in het creëren van een omgeving waar iedereen wordt aangemoedigd om zijn of haar stem te laten horen, ideeën te delen en samen te werken aan gemeenschappelijke doelen. Successen groot of klein, waardering en erkenning zal niet ontbreken. In deze wereld is het niet alleen belangrijk wat je doet, maar ook hoe je bijdraagt aan het grotere geheel binnen de organisatie. Ze dagen elkaar uit om te groeien en nieuwe successen te behalen. Of je nu een doorgewinterde expert bent of net begint aan je carrière, bij deze organisatie draag je niet alleen bij aan uitdagende projecten, maar ook aan het uitbreiden van deze familie van professionals.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in