+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Informatieanalist Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Grant Thornton

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Winstdeling

Vacature in het kort

Duik in de wereld van informatieanalyse bij een toonaangevend bedrijf en maak het verschil door complexe klantbehoeften om te zetten in duidelijke oplossingen. Bij ons staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal, met uitgebreide opleidingsmogelijkheden, inclusief het bijwonen van vakinhoudelijke seminars. Geniet van unieke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals de Grant Thornton Traineegame met een weekend naar Londen, een persoonlijke mentor, en de mogelijkheid tot het inruilen van feestdagen naar eigen culturele feestdagen. Wil je meer weten? Lees verder voor het complete beeld!
 

Volledige vacaturetekst

Echt waarde toevoegen, als informatieanalist

Zo, je zet nog even de laatste puntjes op de inventarisatie van de requirements en het formuleren van de specificaties voor deze klant. Een laatste check of deze helemaal voldoen aan de informatiebehoefte en systeemvereisten. Ja, klopt gelukkig allemaal! Je brengt duidelijk en overzichtelijk in kaart welke organisatorische, economische, juridische en architectonische consequenties de wijzigingen hebben. Zo weet jouw klant precies waar hij aan toe is en vooral: welke voordelen deze wijzigingen hem opleveren. En dat blijkt! Na jouw presentatie verschijnt er een grote glimlach op het gezicht van jouw klant. Dat voelt goed!

Wensen omzetten in oplossingen. Daar zit jouw kracht en zo voeg jij waarde toe voor jouw klant. 

Dat is wat jij doet. Als informatieanalist bij Grant Thornton.



De vacature

Als informatieanalist ben jij binnen het subteam informatiemanagement van ons groeiende cyberriskservices-team één van de informatiemanagement professionals. Je inventariseert requirements en formuleert de specificaties, stelt objectmodellen op, visualiseert datamodellen en informatieprocesmodellen in modelleertools, vertaalt klantbehoeften en marktontwikkelingen naar functionele requirements, usercases en epics/userstories en voert informatie- en impactanalyses uit.


Hier gaan we vanuit

Ambitie
Jij hebt een passie voor het vak informatieanalist én bent op zoek naar een nieuwe uitdaging op dit gebied. Naast inhoudelijke uitdagingen binnen jouw werkzaamheden ben je altijd bezig jezelf te ontwikkelen via opleidingen, cursussen en het bijwonen van vakinhoudelijke seminars. Persoonlijke ontwikkeling brengt je verder. Kies daarom voor een organisatie die dit voorop heeft staan, zoals Grant Thornton.

Skills
Uiteraard ben je zeer analytisch, dat staat voorop. Daarnaast weet jij als geen ander complexe materie duidelijk uit te leggen aan jouw klanten. Je leeft je daarom altijd goed in jouw klanten in zodat je precies weet wat er speelt er waar de wensen en behoeftes liggen. Samen met jouw team ga je proactief op zoek naar de beste oplossingen. 

Ervaring
Je hebt je hbo- of wo-studie in de richting van bedrijfskunde en/of informatica of informatiekunde afgerond en  inmiddels misschien ook al wat werkervaring in het vakgebied opgedaan. Ook neem je relevante certificeringen op het gebied van informatieanalyse mee. Ervaring met keten(s) van applicaties en architectuur, Agile/Scrum en het maken van impactanalyses, modelleren van processen en informatiestromen is handig. Heb je dit nog niet, dan brengen we je dit gewoon snel bij. 


Arbeidsvoorwaarden
  • Passend salaris op basis van studievoortgang en werkervaring
  • Mogelijkheden tot een goede studieregeling
  • De Grant Thornton Traineegame inclusief een weekend naar Londen om het bedrijf te leren kennen
  • Persoonlijke mentor voor actieve begeleiding
  • 29 vakantiedagen met de optie om extra dagen bij te kopen
  • Mogelijkheid om 3 Christelijke nationale feestdagen in te ruilen voor officiële feestdagen uit eigen cultuur
  • Teamuitjes met het Young Grant Thornton-netwerk
  • Winstdelingsregeling gebaseerd op prestatie
  • Mobiliteitsvergoeding die kan worden uitgekeerd of gebruikt kan worden voor duurzame vervoersmiddelen zoals een elektrische auto of een Mobiliteitskaart voor openbaar vervoer
  • Toegang tot de Grant Thornton Academy voor ontwikkeling van kennis en persoonlijke doelen, inclusief trainingen zoals mindfulness of slaapmanagement
Over Grant Thornton:

Grant Thornton Nederland is lid van Grant Thornton International Ltd (GTIL), één van ’s werelds grootste netwerken (#7) van onafhankelijke accountants- en adviesorganisaties met 62.000 professionals in meer dan 135 landen.

Vanuit acht Nederlandse vestigingen ondersteunen 600+ professionals onze klanten met raad en daad op het gebied van accountancy, belastingen en (financiële) adviesvraagstukken. We leveren expertise van wereldformaat, op een manier die naadloos bij de unieke situatie van iedere klant aansluit. Wij werken vanuit een solide basis met een flexibele en resultaatgedreven mentaliteit.

  • Opgericht in 2007
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in