+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Customer Relations Specialist Microlino Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Louwman Group

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 33 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Microlino, een toonaangevend bedrijf in Micromobiliteit, zoekt een Customer Success Specialist in Amsterdam. Jouw taak is klanten blij maken en sterke relaties opbouwen. Je werkt zowel in de winkel als online. Je dag zit vol met het overtreffen van klantverwachtingen en het vinden van oplossingen. Als je van een uitdaging houdt, een teamspeler bent en graag anderen helpt, is deze baan perfect voor jou. Je krijgt een mooie werkplek, maakt deel uit van een leuk team en krijgt zelfs een Microlino van de zaak! Benieuwd naar de rest? Lees door!
 

Volledige vacaturetekst

Jouw rol

Microlino, de hotshot in de wereld van Micromobiliteit, zoekt een enthousiaste Customer Success Specialist om ons team in Amsterdam te versterken. Als Customer Success Specialist ben jij de go-to persoon om sterke banden te smeden met onze klanten via alle mogelijke kanalen, met maar één doel voor ogen: hen super tevreden maken!

Hoe ziet jouw dag eruit?
Je bent continue bezig klantverwachtingen te overtreffen. Je onderhoudt relaties met klanten, prospects en partners en verrast hen met attenties en proactieve communicatie. Je signaleert behoeftes, denkt mee in oplossingen, verbeterpunten en houdt alle contacten bij in het CRM systeem. Je bent hét aanspreekpunt voor de klanten van zowel de Microlino store in Amsterdam als de online oriënterende prospects. Je bent het gezicht en de stem voor klanten van het merk Microlino in Nederland. Je monitort en rapporteert op de samen bepaalde KPI’s.

Wat breng je mee?
Jij bent spontaan, toegankelijk en houdt wel van een uitdaging. Maar bovenal ben je een teamplayer! Niets maakt jou gelukkiger dan anderen blij maken, en dat zie je terug wanneer je vol energie naar de Microlino-store gaat en met diezelfde energie weer naar huis gaat. Engels en Nederlands? Daar draai jij je hand niet voor om. Accuraat en betrouwbaar zijn? Check! Commercieel denken en problemen oplossen? Easy peasy! Maar eerlijkheid en respect zijn jouw middle names. Als je ook nog eens ervaring hebt in de hospitality en met CRM-systemen, dan zit je helemaal gebakken!

Goed om te weten:

  • Je standplaats is Amsterdam, wij zorgen voor een gave werkplek voorzien van alle gemakken;
  • je maakt deel uit van een gezellig team en draagt bij aan de ontwikkeling van Micromobiliteit en daarmee verduurzaming van Nederland;
  • een Microlino van de zaak!

Wat kun je van ons verwachten?

  • Je salaris wordt bepaald aan de hand van jouw kwaliteiten en potentie;
  • een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband;
  • de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en door te groeien binnen Louwman Group;
  • gunstige personeelsaankoopregelingen, denk aan private lease of korting op een fiets van fietsvoordeelshop.

Wil jij als Customer Relations Specialistmeebouwen aan de toekomst van Louwman Group? Kom ook verder en solliciteer direct!

Wie zijn wij?
Bij Louwman Group, een 100% familiebedrijf, is onze missie: Passie om mensen te bewegen. Samen met 3.800 collega’s bieden we de best passende mobiliteit, in de automotive branche én als aanbieder van zorghulpmiddelen. Met vele takken van sport en locaties door heel Nederland kies je met een carrière binnen Louwman Group voor stabiliteit maar ook voor een toekomst vol ontwikkelkansen.

Enthousiast geworden?
Reageer dan snel, we ontvangen graag je CV via de solliciteer knop! Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan contact op met Jasmijn Boudour via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Past deze functie je niet maar wil je wel graag bij ons werken? Kijk dan op voor de actuele vacatures.

Wil je weten waar Microlino voor staat, neem een kijkje op . In Nederland zijn we onderdeel van de Koninklijke Louwman Group.

Enthousiast geworden?
Reageer dan snel, we ontvangen graag je CV via de solliciteer knop! Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan contact op met Jasmijn Boudour via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in