+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Docent wiskunde (2e graads) Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Randstad

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Parttime
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 3.301 - € 5.030 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Duik in de wereld van Wiskunde als Docent bij een inspirerende schoolomgeving, waar je lesgeeft aan ISK klassen. Deze rol biedt een unieke kans om bij te dragen aan de educatie van vluchtelingen en jongeren met diverse achtergronden. Geniet van een aantrekkelijk salaris, een eindejaarsuitkering, en de mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling door trainingen en opleidingen. Ontdek hoe jouw passie voor Wiskunde het verschil kan maken! Klaar om te stralen in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Heb jij een passie voor Wiskunde? Lach jij je een breuk? Wil jij graag voor een vernieuwende school in Amsterdam werken? Lees dan verder! De functie is voor een Docent Wiskunde voor ISK klassen. Het gaat om een aanstelling per direct tot het einde schooljaar voor 0,5 fte. Er is een optie dat het volgend schooljaar kan doorlopen.

‘Herken jij je helemaal in deze woorden, maar heb jij net iets andere wensen? Geen probleem, dan komen we alsnog graag met jou in contact!

wat bieden wij jou
  • Salaris vanaf € 3.301 - € 5.030 b/m
  • Eindejaarsuitkering & reiskostenvergoeding (VO)
  • 0,5 fte (parttime mogelijk)
  • trainingen en opleidingen via Randstad Onderwijs
  • Fijne werksfeer
  • Amsterdam
wie ben jij

Als enthousiaste docent Wiskunde ben je in het bezit van een relevante tweedegraads lesbevoegdheid. Als je bezig bent met je studie dan nodigen wij je ook uit om te reageren. Heb je een sterke verbondenheid met de doelgroep (vluchtelingen en jongeren van diverse achtergronden die recentelijk in Nederland zijn aangekomen) en ben je in staat om effectief met hen te communiceren? Beschik je over organisatorische vaardigheden en werk je graag volgens een gestructureerd plan? Heb je het vermogen om een echt hechte groep van een klas leerlingen te vormen, waarin een positieve en veilige leeromgeving wordt gecreëerd? Kun je flexibel inspelen op individuele leerbehoeften en differentiëren in je lesmethoden? Bezit je de juiste kwalificaties om les te geven? Ben je enthousiast over het werken binnen een levendige schoolomgeving in een grote stad? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!

wat ga je doen

Als docent Wiskunde ga je lesgeven aan ISK klassen.

waar ga je werken

De school verwelkomt een diverse groep jongeren met een internationale achtergrond en nieuwkomers uit diverse landen wereldwijd, waardoor er een rijke mix van culturen ontstaat met maar liefst 58 verschillende nationaliteiten vertegenwoordigd. Wat hun verenigt, is de gemeenschappelijke wens om op hun eigen unieke manier succesvol te zijn in het leven. Hier leren ze hoe ze hun talenten en passies kunnen combineren en bovenal hoe ze zichzelf kunnen ontdekken en ontwikkelen.

sollicitatie

Zie jij jezelf hier al voor de klas staan als docent Wiskunde? Dan komen we heel graag in contact met jou! Laat je gegevens achter via de sollicitatieknop en kom direct in aanmerking. Heb je nog vragen? Bel of app dan gerust met Marouscha van Randstad Onderwijs via +31613591409

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in