+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Servicetechnicus omgeving Amsterdam Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ABC Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • Max. € 4.400 p/m

Vacature in het kort

Elke dag is anders als servicetechnicus bij ons. Je werkt zelfstandig op spannende plekken, zoals in Rotterdam of Amsterdam. Je lost storingen op en doet onderhoud aan installaties. Soms werk je aan grote projecten en moet je snel problemen oplossen. Je werkt ook samen met collega's. Het is belangrijk dat je rustig blijft in noodsituaties. Dit werk is uitdagend en afwisselend. Nieuwsgierig om meer te leren? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Of je nu de vaste servicetechnicus bent bij een project in Rotterdam of Amsterdam; iedere dag is anders. Als servicetechnicus van dit bedrijf werk je zelfstandig op de meest uitdagende locaties. Word jij hier enthousiast van? Lees dan snel verder!

Een storing in een luchtbehandelingskast, controle diverse werktuigbouwkundige installaties of een uitbreiding jij draait er je hand er niet voor om. Je voert preventief onderhoud uit aan werktuigbouwkundige installaties. En wanneer het een grote klus of vervanging betreft schakel jij met jouw collega’s van projecten zodat jij weer verder kan met jouw werk. De storingen hebben vaak een hoge urgentie, het is aan jou om je hoofd koel te houden en het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Gevraagd

Wij gaan graag met je in gesprek over de functie “servicetechnicus” wanneer je beschikt over de volgende diploma’s en/of ervaringen;
  • je hebt een mbo 3/4 diploma eerste monteur werktuigbouwkundige installaties (utiliteit), installatietechniek of werktuigbouwkunde;
  • je hebt een de certificaten VCA en Vakmanschap CO of je bent bereidt om deze te behalen;
  • je hebt 6 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • je bent representatief, klantvriendelijk en stressbestendig;
  • je hebt rijbewijs B.


Aanbod

De werkzaamheden zullen worden verricht voor een installatiebedrijf dat al ruim 40 jaar woningen voorzien van installaties en ervoor zorgen dat deze installaties van ruim 300.000 woningen dagelijks comfortabel en probleemloos functioneren.

Hun werkgebied bevindt zich in en rondom de woning. Ze helpen de woningen te verduurzamen d.m.v. hoogwaardige technologische oplossingen. Het is hun missie om de maatschappij bij de elektrificatie van mobiliteit en ontwikkeling naar duurzame energievoorziening. Ze faciliteren hierdoor een veilige, duurzame en comfortabele leefomgeving. Ze werken samen met particulieren klanten en leveranciers op een betrouwbare, open en proactieve manier.

Ben jij die techneut met een hart voor techniek?

Word dan ook een ABC Professional.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in