+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Data Engineer Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Independent Recruiters

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Independent Recruiters

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 4.500 p/m
  • Laptop

Vacature in het kort

Als Data Engineer duik je in fascinerende technische vraagstukken, waarbij je expertise in data-intensieve processen essentieel is. Je versterkt en isoleert signalen in data, optimaliseert data processen, en richt infrastructuren in. Het ontwerpen en realiseren van datawarehouses, programmeren, bouwen van API's, integreren van databronnen en bouwen van data pipelines in diverse omgevingen zijn jouw speelveld. Jouw werk draait om toegevoegde waarde en prestatieverbetering. Lees verder om te zien of deze functie echt bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Als Data Engineer werk je aan fascinerende vraagstukken waarbij je écht de techniek in mag. Doordat je helemaal thuis bent in data-intensieve processen, weet je hoe je signalen die in data verborgen zitten moet versterken en isoleren. Met deze kennis kun je data processen optimaal inrichten.

Het opzetten van infrastructuren, ontwerpen & realiseren van datawarehouses, programmeren én het bouwen van API’s klinkt jou als muziek in de oren! Daarnaast houd je je ook bezig met het integreren van vele databronnen en het bouwen van data pipelines. Dit kan zowel in een datawarehousing omgeving zijn als in operationele streaming omgevingen. Bij alles wat je bedenkt en doet, staan toegevoegde waarde voor de business en de prestaties van je processen centraal.



Gevraagd

Houd je van puzzelen en oplossingen zoeken? Dan ben je al een heel eind. We vragen ook nog het volgende aan je:

  • Je hebt minimaal 2 jaar hands-on werkervaring als Data Engineer;
  • Je hebt ervaring met Python;
  • Je hebt hands-on praktijk ervaring met analytische werkomgevingen zoals die op AWS, Azure en Google Cloud ingericht kunnen worden;
  • Je bent in staat om data-gedreven processen te realiseren van concept tot implementatie;
  • Je denkt na over wat de vraag áchter de vraag is;
  • Je bent leergierig en altijd bezig met je eigen ontwikkeling;
  • Je beheerst de Nederlandse taal minimaal op C1 niveau.


Aanbod

Als Data Consultant zul je onderdeel vormen van een technisch team en gave opdrachten doen bij grote klanten. Je kunt je continue blijven ontwikkelen door inhouse trainingen en cursussen te volgen, coaching te krijgen van ervaren vakspecialisten en ruimte te krijgen op persoonlijk vlak.

Daarnaast ontvang je een marktconform salaris (tussen €3500 - €4500 op basis van kennis en ervaring), krijg je een laptop van de zaak en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Als collectieve bonus elk kwartaal een teamuitje. 

Hoe nu verder? Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt over een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.



Bedrijfsomschrijving

Altijd al technische data puzzels willen oplossen en op de hoogte willen blijven van de nieuwste technieken? Neem even een kijkje in onderstaande functie en wie weet is deze functie wat voor jou!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in