+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Juridisch Strategisch Adviseur Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.500 - € 7.000 p/m

Vacature in het kort

Als Juridisch Strategisch Adviseur bij Maandag(R) speel je een sleutelrol in het adviseren over complexe juridische processen met betrekking tot ruimtelijke vraagstukken. Je draagt direct bij aan de ontwikkeling van Amsterdam. Geniet van het analytisch denken, sterke communicatie, projectmanagement, en het ontwikkelen van innovatieve juridische strategieën. Bij Maandag(R) staat jouw ontwikkeling centraal, met de mogelijkheid om aan diverse opdrachten te werken en persoonlijke begeleiding. Benieuwd naar de uitdagingen die jou te wachten staan? Lees verder en ontdek meer.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Als Juridisch Strategisch Adviseur speel je een cruciale rol in het begeleiden en adviseren van complexe juridische processen met betrekking tot ruimtelijke vraagstukken. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen, redigeren en coördineren van juridische documenten en procedures, zoals wijzigingen in het omgevingsplan en milieueffectrapportages. In deze rol draag je direct bij aan de ontwikkeling van Amsterdam en het creëren van een duurzame en leefbare omgeving voor haar inwoners.

Dit vind je leuk:

1. Analytisch denken: Geniet van het doorgronden van complexe juridische vraagstukken en het vinden van oplossingen.

2. Sterke communicatie: Vindt het leuk om juridische concepten duidelijk uit te leggen en anderen te overtuigen.

3. Projectmanagement: Geniet van het coördineren en leiden van projecten, met oog voor detail en efficiëntie.

4. Innovatie en strategie: Enthousiast over het bedenken van nieuwe juridische strategieën voor de toekomst van Amsterdam.


Functie eisen
  • We zijn op zoek naar een Juridisch Strategisch Adviseur met de volgende kwalificaties:
  • Minimaal 5 jaar ervaring in het zelfstandig opstellen en redigeren van planregels en toelichtingen van bestemmingsplannen, inclusief ervaring met wijzigingen in het omgevingsplan.
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring als juridisch planologisch projectleider binnen gebiedsontwikkelingen en actualisaties in stedelijke en landelijke gebieden, inclusief advisering aan het bestuur.
  • Minimaal 10 jaar werkervaring op het gebied van ruimtelijk bestuursrecht, inclusief kennis van Wro, Wabo, Wm, Chw, Wgh.
  • Ervaring met gelijkwaardige projecten met betrekking tot juridische, technische en bestuurlijke complexiteit en het omgaan met tegengestelde belangen binnen het speelveld.
Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Juridisch Strategisch Adviseur die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in