+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Monteur Binnendienst Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Connect

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Connect

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 p/m

Vacature in het kort

In deze functie werk je in een omgeving met verschillende soorten machines. Je maakt deel uit van een team dat onderhoud doet aan kranen, hoogwerkers en meer. Je krijgt de kans om te groeien en je technische vaardigheden te verbeteren door opleidingen. Ook is er de mogelijkheid om uiteindelijk vast in dienst te komen. Het salaris is afhankelijk van wat je kan. Als je van afwisseling houdt en graag met techniek werkt, is dit iets voor jou. Benieuwd om meer te weten? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Je gaat werken in een werkplaats op een terrein waar veel gebeurt en diverse werkmaatschappijen gevestigd zitten. Het is een komen en gaan van klanten en transporteurs die machines komen ophalen of terugbrengen. Je maakt onderdeel uit van een gemotiveerd team, waarbij jij zelfstandig of in teamverband onderhoudt verricht aan de mobiele hydraulische kranen, vorkheftrucks en hoogwerksystemen in alle soorten en maten.

Zie jij het niet zitten om elke dag het zelfde werk uit te voeren? Dan is deze baan dan iets voor jou. Als monteur ga je werken aan kranen, hoogwerkers en verrekijkers in Amsterdam. Als jou dit aanspreekt lees dan snel verder!

Tijdens het werk als monteur kom je verschillende facetten van de techniek tegen zoals: hydrauliek, pneumatiek en elektrotechniek. Deze baan biedt de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen, dit kan je doen door deel te nemen aan een opleidingsprogramma. Je kan voor jezelf bepalen binnen welk gebied je bij wil leren.

Als Monteur weet je waarschijnlijk heel goed wat je waard bent. Wij bieden dan ook een marktconform salaris met de mogelijkheid uiteindelijk bij onze opdrachtgever in dienst te treden. Voor die tijd zijn er diverse opleidingstrajecten voor het behalen van vakgerichte diploma’s zoals: hydrauliek, pneumatiek en elektrotechniek.

Het volgende kan je verwachten:

  • Doorgroeimogelijkheden naar buitendienst monteur, indien gewenst;
  • Salaris indicatie: €2200,- €2800,- bruto per maand, afhankelijk van jouw kennis en kunde;
  • Intentie om je vast in dienst te nemen;
  • Kom je niet helemaal overeen met het bovenstaande dan bespreken we graag met jou de mogelijkheden, dus neem gerust contact met ons op!

Lars Haverbus 088 - 235 26 66


Profiel

Om aan de slag de gaan als monteur is het belangrijk dat je een technische achtergrond hebt. Je kan echt van alles tegenkomen en jij bent in staat elke situatie op te lossen. Dit is ook de reden wat het werk zo leuk maakt! Je bent in het bezit van een technische opleiding (LTS, MTS of MBO Motorvoertuigentechniek).

Verder ben je:

  • Leergierig en ambitieus
  • Zelfstandig
  • Ervaring binnen de techniek
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in