+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Bouw en vastgoed traineeship (mbo) Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Dura Vermeer Railinfra

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Traineeship
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Heb je net je studie in de bouw afgerond en weet je nog niet wat je wilt doen? Dit traineeship geeft je de kans om verschillende rollen in de bouwsector te ontdekken. Je leert veel in de praktijk en je mag zelf kiezen wat je wilt doen. Je werkt samen met andere trainees en krijgt begeleiding van ervaren collega's. Een mooi salaris en een lease auto maken de ervaring nog beter. Dit is je kans om te groeien in de bouwsector en te vinden wat je echt leuk vindt. Lees verder en ontdek waarom wij de ideale werkgever voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Onlangs jouw mbo-4 opleiding bouw afgerond? En ben je op zoek naar een uitdagende startersfunctie, maar heb je nog geen idee wat je precies binnen de bouwsector wil gaan doen? Dan is het traineeship bouw en vastgoed bij Dura Vermeer de kans om werkervaring op te doen en te ontdekken waar jouw passie ligt!

Dit wordt jouw baan

Wat was vroeger jouw antwoord op de vraag “Wat wil je later worden?” Calculator nieuwbouw? Uitvoerder in de utiliteitsbouw? Waarschijnlijk was het niet zo specifiek toch? En het kan dus heel goed zijn dat je na je afgeronde studie bouw nog steeds geen idee hebt waar jouw loopbaan moet starten of wat de mogelijkheden zijn. Omdat je simpelweg nog niet precies weet wat je wil. Heb jij jouw richting nog niet duidelijk? Vind hem dan met een traineeship bouw en vastgoed bij Dura Vermeer bouw midden west in Cruquius!

In het tweejarige traineeship bij Dura Vermeer leer jij het bouwproces in de praktijk kennen. Jij krijgt de kans om je breed te oriënteren of je direct al te specialiseren binnen diverse functies. In het traineeship zal je in ieder geval kennismaken met de vakgroepen uitvoering, werkvoorbereiding en calculatie. Maar daarna bepaal jij helemaal zelf hoe jouw traineeship eruit gaat zien. Misschien wil je wel een kijkje nemen bij de collega’s van tendermanagement, de ontwerpleiding of bij onze inkoop afdeling? Welke functies je uitvoert is helemaal aan jou! En zo krijg jij de kans om volledig mee te draaien binnen een projectteam en krijg jij de kans om mee te werken, denken én te ontwikkelen aan innoverende nieuwbouwopdrachten binnen de regio Noord-Holland en Utrecht.

Natuurlijk doe je dit traineeship niet alleen. Samen met een groep van ongeveer 15 andere trainees werk jij aan je toekomst en zal je je ook bezig houden met een organisatievraagstuk. Zo leer jij ook om met een bepaald onderwerp op meerdere niveaus aan de slag te gaan. Ook wordt je begeleidt door een coach/mentor en zal er binnen iedere vakgroep een senior of manager jou inwerken en begeleiden. Zo leer je ontzettend veel binnen een korte tijd! Natuurlijk ontvang jij tijdens dit traineeship een mooi salaris en krijg je een super gave lease auto die jouw reistijd toch iets aangenamer maakt!

Ben jij klaar om de volgende stap te zetten in jouw bouw carrière?

Wil je weten hoe onze trainees het traineeship ervaren? Lees dan de blog van onze trainees Rick en Danielle!

https:


Meer bij Dura Vermeer

Dura Vermeer is een familiebedrijf. Een onafhankelijke bouwonderneming actief in woningbouw, utiliteitsbouw, infrastructuur en techniek in Nederland. Al sinds 1855 vormen onze onafhankelijkheid en langjarige continuïteit de basis voor onze strategie. Met een omzet van circa € 1,8 miljard en ruim 3.000 medewerkers behoren we tot de top van de Nederlandse bouwsector. Samen realiseren we prachtige projecten. Iconische, en soms ook alledaagse projecten waarmee we nieuwe antwoorden bieden op maatschappelijke vraagstukken. Waarmee we de beste oplossingen voor morgen garanderen en het verschil maken voor Nederland, juist op de langere termijn. We hebben stevige ambities – en daarvoor geldt dat we die alleen kunnen waarmaken dankzij onze mensen. Als beste werkgever maken wij ons er daarom hard voor dat jij elke dag opnieuw kiest voor Dura Vermeer. Dat jij net zo trots bent op wat we maken als wij dat zijn. Dat iedereen die bij ons werkt gelukkig is. Dat je bij ons jezelf kunt zijn, je veilig voelt en je kunt uitspreken. En dat je tot je recht komt. En het beste uit jezelf kunt halen.

Hier zit je op je plek

Vanuit het Dura Vermeer-kantoor in Cruquius (vlakbij Haarlem en Hoofddorp) ga je aan de slag met verschillende woning- en utiliteitsbouwprojecten in de regio Noord-Holland en Utrecht. Dit doe je samen met gedreven collega’s uit verschillende disciplines. Wij werken veel samen met collega’s uit het bouwteam. Denk aan de projectleider, werkvoorbereider en projectmanager. Samen zorgen wij voor een stevige voorbereiding bij ieder project. Letterlijk van a tot z.

Dit breng jij mee

  • Een afgeronde mbo-4 opleiding bouw.
  • Je woont in de omgeving van Amsterdam, Haarlem of Utrecht.
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Deze eisen tonen de richting van het profiel dat wij zoeken voor deze functie. Mocht jij jezelf niet in alle eisen herkennen, maar denk je wel dat dit de functie voor jou is? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

Dit bieden wij jou

• Een goed salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling.

• 30 verlofdagen met de mogelijkheid om er maximaal 13 bij te kopen of uit te laten betalen.

• Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een standaardverzekering van alle werknemersrisico’s, pensioenregelingen, een extra aanvulling bij

arbeidsongeschiktheid en een bijdrage voor het vakbondslidmaatschap.

• Een laptop en smartphone.

• Een mobiliteitsbudget, NS Business Card, reiskostenvergoeding of (elektrische) leaseauto.

• Veel aandacht voor jouw groei dankzij onze eigen Dura Vermeer Academie met volop opleiding- en trainingsmogelijkheden binnen je vakgebied, maar

bijvoorbeeld ook op het gebied van vitaliteit.

• Bedrijfsfitnessregeling met keuze uit een sportaanbod van ruim 3.500 sportlocaties door heel Nederland.

• Een goede werk-privébalans dankzij een flexibel werken beleid en soepele regelingen voor arbeidsduur, werktijden, calamiteiten, mantelzorg of

sabbatical.

• Een vast bedrag Budget Duurzame Inzetbaarheid bovenop je brutosalaris (conform CAO Bouw & Infra).

• Voor verse vaders en partners: 100% doorbetaling van je salaris tijdens de eerste 5 wettelijke verlofdagen én het 5 weken aanvullend geboorteverlof, in plaats van de standaard 70%.

Wil jij ook meer uit je werk halen?

Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou! Solliciteren kan direct via deze website middels de solliciteerbutton onder de vacature!

Meer weten? Neem contact met ons op!

Heb je inhoudelijke vragen over het traineeship, dan kun je contact opnemen met trainee Robin Heide. Robin vertelt jou graag meer over het traineeship. Je kunt haar bellen op het nummer 06-14760634. Of stuur haar een mailtje! (via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.)

Heb je vragen over het sollicitatieproces mail of bel dan naar recruiter Stephanie de Breuk, 06-81388280, via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. (werkzaam op di. t/m vrij.)

Bij Dura Vermeer werven en selecteren we onze kandidaten graag zonder de goedbedoelde hulp van ‘onderaannemers’. Bij acquisitie door bureaus of andere partijen behouden we ons het recht voor om meerwerk in rekening te brengen

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in