+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Verpleegkundige HIC Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.122 - € 4.644 p/m

Vacature in het kort

Voor een omgeving zoeken we een verpleegkundige met passie voor het werken met mensen in crisis. Je helpt cliënten op de HIC-afdeling om te stabiliseren. Dit doe je door goed te luisteren, te praten en soms met medicatie. Je werkt samen met een team van professionals. Het werk is uitdagend en geen dag is hetzelfde. Je moet snel kunnen handelen en goed samenwerken. Dit is je kans om echt het verschil te maken voor mensen. Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Voor een opdrachtgever in de regio Amsterdam zoek ik een verpleegkundige met affiniteit voor de HIC. Als verpleegkundige op de HIC werk je in een dynamische omgeving. Er zijn verschillende afdelingen met een aantal bedden. Je werkt nauw samen met je collega’s. Het team bestaat uit collega verpleegkundigen, artsen, psychologen en psychiaters. De cliënten die binnenkomen zijn verwezen vanuit huisarts, hun omgeving of bijvoorbeeld de politie. Ze verkeren in crisis. Je kunt dus te maken krijgen met agressie of mensen die psychotisch zijn. Als verpleegkundige is het jouw doel om deze cliënten te stabiliseren. Dit kan door middel van gesprekken en/of medicatie. Uiteraard spar je regelmatig met je collega’s over het beste plan van aanpak.

Dit ben jij

Als verpleegkundige op de HIC ben je niet snel van je stuk te brengen. Je hebt brede kennis van verschillende (psychiatrische) ziektebeelden en weet hiermee om te gaan. De omloopsnelheid is hoog. Gemiddeld zijn de cliënten 6 weken aanwezig voor ze doorverwezen worden naar een behandelafdeling. Dit maakt het werk uitdagend en dynamisch. Als verpleegkundige ben jij de oren en ogen van de afdeling. Tijdens het stabilisatie fase houdt jij dus goed de psychische en lichamelijke toestand van de cliënten in de gaten. In het geval in een incident houdt je je hoofd koel en gaat de-escalerend te werk. Omdat je een echte teamspeler bent zijn jij en je collega’s ingespeeld op elkaar. Zo kun je de veiligheid op de afdeling altijd waarborgen.


Functie eisen
  • Gediplomeerd verpleegkundige (Niveau 4/5)
  • Ervaring in de (acute) psychiatrie is een pré
  • Bereid nacht- en weekenddiensten te werken
Over het bedrijf

Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij hun capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin ze hun talent kunnen benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan brengen mensen elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Hebben ze zin om dingen aan te pakken. En krijgen ze dingen gedaan. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Verpleegkundige HIC die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in