+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Castricum.
Laad meer vacatures

HBO verpleegkundige psychiatrie Castricum

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.737 - € 4.263 p/m

Vacature in het kort

Als HBO-verpleegkundige op de High-/Intensive Care in een psychiatrische setting, ben je de cruciale schakel in de behandeling van cliënten in crisis. Je staat niet alleen paraat bij noodsituaties, maar stuurt ook het zorgteam aan en werkt nauw samen met cliënten en andere disciplines. De rol biedt een unieke kans voor professionele groei, met toegang tot diverse cursussen en de mogelijkheid om continue te leren en ontwikkelen. Lees verder om te zien hoe jouw vaardigheden passen bij deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Als HBO-verpleegkundige op de High-/Intensive Care (HIC) in Castricum ben je een essentiële schakel in de behandeling en begeleiding van cliënten met ernstige psychiatrische aandoeningen. In deze gesloten setting streven we ernaar om het verblijf van de cliënt zo kort mogelijk te houden, maar tegelijkertijd zo lang als nodig is om de crisis te stabiliseren. Je staat paraat om in te grijpen bij crisissituaties, waarbij je niet alleen zorgt voor de continuïteit in het behandel- en zorgproces, maar ook het zorgteam functioneel aanstuurt, in nauwe samenwerking met de cliënt en andere disciplines, om de best mogelijke zorg te bieden.

Daarnaast onderhoud je contact met de naasten van de cliënten, neem je deel aan multidisciplinaire overleggen en blijf je investeren in je eigen professionele ontwikkeling door middel van beschikbare cursussen.


Functie eisen
  • Je hebt een diploma hbo-verpleegkunde en ben je BIG-geregistreerd;
  • Je houd het hoofd koel in uitdagende situaties;
  • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel heb je van nature
Over het bedrijf

Onze opdrachtgever behandelt en begeleidt (jong)volwassenen met ernstige psychiatrische aandoeningen en ouderen met psychische problemen en dementie. We doen het werk met elkaar, met oog voor elkaar en met een optimistische instelling. Door de ruime ontwikkelmogelijkheden zorgen zij dat ze blijven groeien in het vak. Als je stevig in je schoenen staat, van korte lijnen houdt en collegiaal bent, dan is dit de werkplek waar jij je thuis voelt.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de HBO verpleegkundige psychiatrie die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in