+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Schagen.
Laad meer vacatures

Verpleegkundige MBO (Thuiszorgteam Zijpe) Schagen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Omring

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 16 - 28 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Ons thuiszorgteam zoekt een Verpleegkundige MBO voor team Zijpe Noord. In dit team werk je samen en vind je oplossingen voor elke uitdaging. Je maakt cliënten blij en zorgt dat ze de juiste zorg krijgen. Je werkt in de wijkverpleging, wat betekent dat je mensen thuis helpt. Bij ons is elk team goed in verschillende soorten zorg. We zorgen goed voor onze medewerkers met leuke extra s zoals evenementen en gezondheidsactiviteiten. Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

Ons thuiszorgteam in Zijpe (Noord) is op zoek naar een Verpleegkundige MBO. 

Sluit je als Verpleegkundige in de thuiszorg aan bij ‘team Zijpe Noord’ van Omring. Het team staat voor je klaar en samen vind je een oplossing voor elke uitdaging. Zo tover jij met gemak een glimlach op het gezicht van de cliënten op je route. 

Bij de mensen thuis: jouw nieuwe werkplek?

Werk je in de wijkverpleging bij Omring, dan ondersteun je de cliënt thuis, in de eigen vertrouwde omgeving. De zorg en verpleging waarin we met onze wijkteams kunnen voorzien is heel breed en divers. We leveren geplande en acute zorg, dat doen we overdag en ’s nachts. Dankzij de strategische samenstelling van de wijkteams is elk team in staat is om op alle mogelijke zorg- en welzijnsvragen in te spelen; van dagelijkse verzorging tot intensieve verpleging. 

Thuiszorgteam Zijpe bestaat uit twee teams: Zijpe Noord en Zijpe Zuid. We zoeken een verpleegkundige voor Zijpe Noord. Benieuwd naar het team waarin je komt te werken? .

Jij doet ertoe: verpleegkundige Thuiszorg

Als Verpleegkundige Mbo-niveau 4 in de thuiszorg, ondersteun en begeleid je cliënten in hun eigen woonomgeving. Dat biedt je de kans om je cliënten écht te leren kennen en daarom kun je ze precies de zorg bieden die bij ze past. Je laat geen kans voorbijgaan om het zelfmanagement van de cliënten te versterken en blijft rekening houden met wat de cliënten zelf kunnen en willen doen. Daarbij ga je uit van een  vooraf opgesteld zorgplan. Je monitort en evalueert de zorg en voert – eventueel samen met collega’s, mantelzorgers, huisartsen en andere partners in de wijk – verbeteringen door.   

Dit zijn je arbeidsvoorwaarden   

Werken bij Omring

Voeg je bij onze organisatie van ongeveer 4600 ‘Omringers’,  een groep zeer speciale en gewaardeerde mensen. Vanuit de kernwaarden: eigen regie, samen, positief en vindingrijk. Met praktische en innovatieve oplossingen maken we het leven van de bewoners en collega’s extra leuk. Van een Robotkat tot beeldbellen en ‘digitale Wendy’, de directie luistert naar je ideeën. Ook jouw gezondheid, vitaliteit en werkgeluk zijn belangrijk. Doe, als je wilt, mee aan ‘steptember’, ‘stoptober’, online yogalessen en de persoonlijke gezondheidscheck. En zing mee met o.a. René Froger tijdens ‘De Vrienden van Omring Live’ in het AZ-stadion. Meer weten over Omring? Klik hier. 

Samen werken aan gezondheid

Kom gezellig werken bij thuiszorgteam Zijpe Noord in de regio van Callantsoog, 't Zand en Oudesluis. Krijg je al zin in je nieuwe baan bij Omring? Solliciteer dan zo snel mogelijk als Verpleegkundige.

Binnen 4 werkdagen word je gebeld. Houd je telefoon in de gaten! Heb je inhoudelijke vragen naar aanleiding van deze vacature, dan kun je contact opnemen met Melissa Blom, Teammanager op 06-20691914 of Kirsten Anneveldt op 06-41459523) Regioplanner.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in