+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alkmaar.
Laad meer vacatures

Helpende Plus thuiszorg Alkmaar Noord Alkmaar

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evean

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 12 - 28 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.339 - € 3.013 p/m
  • 13e maand, Eindejaarsuitkering, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als specialist in zorg en welzijn bij Evean, krijg je de kans om echt het verschil te maken. Je werkt zelfstandig en draagt bij aan het welzijn van onze cliënten. Bij ons kun je jezelf blijven ontwikkelen en zijn er kansen om door te groeien. We bieden niet alleen een goed salaris, maar ook extra voordelen zoals een 13e maand, korting op je ziektekostenverzekering, en zelfs een smartphone en iPad. Jouw werk is belangrijk en wordt gewaardeerd. Wil je meer weten? Lees verder voor het complete beeld!
 

Volledige vacaturetekst

Als specialist heb jij de banen voor het uitzoeken. Jij hebt natuurlijk niet voor niets jaren gestudeerd om het felbegeerde diploma te behalen. Dan wil jij werken bij een professionele organisatie die jou waardeert om jouw kennis, kunde en talenten. Waar jij zelfstandig jouw werk kunt uitvoeren. En waar aandacht is voor wie jij bent en wat jij wilt. Een afwisselende en zingevende baan, vol afwisseling wat taken en verantwoordelijkheden betreft. Kom dan werken bij Evean. Druk op de sollicitatiebutton van deze vacature Helpende Plus Alkmaar Noord. Dan spreken wij elkaar snel. 

Samen met Evean breng jij de zorg vooruit. Dit betekenen onze kernwaarden: Daadkrachtig, Durf, Deskundig, Verbindend en Trots 
 
Trots; waar ga jij werken: 
Evean is specialist in zorg en welzijn in Noord-Holland. Met zorg en welzijn op onze locaties en in de wijkteams in de Thuiszorg zijn wij altijd in de buurt. Wij zien mogelijkheden voor iedereen. Met (wijk)verpleging, dagbesteding, verzorgd wonen, revalidatie, (zorg)ondersteuning en welzijn draagt Evean bij aan een zo goed mogelijk leven voor iedere cliënt en bewoner.  
Met aandacht, ook vanuit onze werkgroep, voor diversiteit, inclusiviteit en gelijkwaardigheid proberen wij een veilige en vetrouwde werkomgeving te bieden waar jij kunt zijn wie jij bent en wilt zijn. Met de inzet van bewezen innovatieve hulpmiddelen houden wij jou werk aangenaam en interessant. Bovenal stimuleren wij, en straks ook jij, de zelfredzaamheid van onze bewoners en cliënten.  

Verbindend; wanneer jij bij Evean in dienst treedt krijg jij:   
Als jij als Helpende Plus kiest voor Evean dan zorgen wij er voor dat jij met de juiste hulp en begeleiding een goede start zult krijgen en succesvol zult zijn. Tevens krijg jij: 

  • Een salaris conform CAO VVT FWG 30 van € 2.339,72 tot € 3.013,60per maand o.b.v. een fulltime dienstverband (36 uur); 
  • Een reiskostenvergoeding CAO VVT; 
  • Een contract voor 12 maanden met kans op een vaste aanstelling (vast contract); 
  • Een contract voor 12 tot 28  uur per week. 

Verder hebben wij een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals: 

  • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%(een 13e maand); 
  • Fiscale voordelen (bv smartphone/(elektrische) fiets/aanvullende reiskosten); 
  • Een pensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn; 
  • Collectieve korting op jouw aanvullende ziektekostenverzekering; 
  • Een smartphone en I-pad; 
  • Een vaste roostervrije dag. 

Klik hier voor een volledig overzicht aan secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Deskundig; Evean zet zich in om jou vooruit te brengen: 
Jij bent een vakspecialist. Leergierig en nieuwsgierig. Daarom bieden wij verschillende mogelijkheden om jezelf nog verder te ontwikkelen. Op verschillende vlakken. Daarnaast zijn er volop doorgroeimogelijkheden. Zo hou jij zelf de regie over jouw eigen carrière.

Jij zet je in om de zorg vooruit te brengen:    
Dit ga jij doen:    
In de functie van Helpende plus Alkmaar Noord (Helpende Plus,Verzorgende C) geef jij zelfstandig kwalitatief goede zorg aan onze cliënten. Bij de wijkteams van Alkmaar Noord als Rak en Daalmeer kom jij terecht in een team dat elke dag streeft naar het leveren van de beste zorg. Als gast bij de cliënt thuis help jij hen met de juiste zorgverlening op het gebied van verpleging, verzorging en begeleiding om de dag op te starten of af te sluiten. Naast het verlenen van optimale zorg, heb jij ook een belangrijke inbreng bij het tot stand brengen van het zorgplan. In deze functie werk jij dan ook actief samen met alle zorg collega’s. Een zinvolle en afwisselende baan met een diversiteit aan werkzaamheden en  natuurlijk veel verschillende cliënten.  

Dit is de rol van je leven omdat:     

  • Jij flexibel bent en het geen probleem vind je in te zetten voor de verschillende wijkteams in de regio Alkmaar Noord; 
  • jij het geweldig vindt om met een diverse groep mensen/cliënten om te gaan, jouw sociale en communicatieve vaardigheden helpen jou hierbij; 
  • Jij graag zelfstandig wilt werken maar de hulp, ondersteuning en zeker ook de gezelligheid van collega’s belangrijk vindt; 
  • Jij een positief ingestelde persoonlijkheid bent en 
  • Jouw creatieve oplossingen en initiatieven zeker gewaardeerd worden. 

Daadkrachtig; dit breng jij mee om de juiste zorg bieden: 

  • Een afgerond diploma Helpende plus of Verzorgende C of vergelijkbaar; 
  • Computer (digitale) vaardigheden;
  • Ervaring; jij bent bekend met de thuiszorg en het werken in kleine teams;
  • Flexibiliteit, jij bent volgens rooster voor alle voorkomende diensten beschikbaar (dag, avond, weekend). 

Durf; samen brengen we de zorg vooruit:    
Mogen we jou verwelkomen als nieuwe collega verzorgende? Stuur dan jouw motivatie en cv in via de sollicitatiebutton van deze vacature Helpende Plus Thuiszorg Alkmaar Noord. Voor meer informatie over deze baan kun jij contact opnemen met: Niels Delvers, Corporate recruiter via telefoon: 06-82510174 of email: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Reageren kan zolang de vacature online staat. Hebben wij een nieuwe collega mogen verwelkomen dan wordt de vacature gesloten.  
Evean vindt diversiteit en inclusiviteit belangrijk. Hier besteden wij daarom volop aandacht aan binnen onze organisatie. Bij Evean kun en mag je zijn wie jij bent. Iedereen is van harte welkom bij ons. 

Wij zoeken het liefst zelf naar nieuwe collega’s, dat vinden we wel zo persoonlijk.  Acquisitie  wordt dan ook niet op prijs gesteld. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in