+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Schoorl.
Laad meer vacatures

Verzorgende IG (ZZP) Thuiszorg Schoorl Schoorl

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PDZ Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 36 uur
  • MBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Freelance

Vacature in het kort

Als verzorgende IG in de thuiszorg werk je zelfstandig bij mensen thuis. Je helpt cliënten met hun zorgbehoeften, zodat ze thuis kunnen blijven wonen. Je stimuleert hun zelfredzaamheid en werkt samen in een team dat veel waarde hecht aan zorg en samenwerking. Bij deze baan maak je echt verschil voor anderen en krijg je veel voldoening. Je werkt in een omgeving waar plezier, hard werken en kennis delen belangrijk zijn. Vol interesse om meer te weten? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Als verzorgende IG thuiszorg in Schoorl werk je zelfstandig bij mensen thuis, dus buiten de instelling. Je bent in staat om direct te zien welke zorgbehoeften de cliënten hebben en helpt hen daarbij. Samen met je team bied je actieve ondersteuning aan mensen die verzorging of verpleging nodig hebben, vanwege ziekte, een handicap of hun leeftijd. 

De uitdaging voor jou ligt voornamelijk in het bieden van de juiste zorg aan de cliënten, zodat zij in hun eigen huis kunnen blijven wonen met de benodigde ondersteuning. Je moedigt de zelfredzaamheid van de cliënten aan en speelt een belangrijke rol bij het opstellen van het zorgplan. Je werkt nauw samen in een betrokken en zelfstandig team. Kortom, het is een baan in de thuiszorg waarin jij een groot verschil maakt voor de cliënten en waar je veel voldoening uit haalt. De zorgtaken voer je zoveel mogelijk tijdens je werktijd uit.


Over het bedrijf

Evean is een zorgverlener in Noord-Holland. Bij Evean staat innovatie hoog in het vaandel en zetten ze niet alleen de cliënten en bewoners centraal, maar ook hun medewerkers. Als verzorgende IG Thuiszorg in Schoorl, ben je direct betrokken bij de mensen die je verzorgt. Als ambassadeur van Evean draag je bij aan het bevorderen van het welzijn van elke cliënt. Je werkt samen met teamleden die dezelfde passie voor het vak delen. In het team wordt er plezier gemaakt, hard gewerkt en kennis gedeeld. De werklast wordt gelijk verdeeld, waardoor de werkdruk gezamenlijk wordt gedragen.


Wat wij vragen
  • Werkervaring in de thuiszorg;
  • Een Verzorgende IG diploma.
Wat wij bieden
  • Een ZZP opdracht voor 4 maanden;
  • In loondienst een uurloon op basis van ervaring (CAO VVT).
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in