+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Schagen.
Laad meer vacatures

Helpende Plus Thuiszorg Kop van Noord-Holland Schagen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evean

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 20 - 28 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.399 p/m
  • 13e maand, Eindejaarsuitkering, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Wil jij graag werken bij een van de grootste zorgaanbieders in Noord-Holland met een specialisatie in de extramurale zorg, Thuiszorg? Vind jij eigen regie bij de cliënt ook zo belangrijk en begin jij daarom jouw werkdag ook met de vraag: wat kan ik voor u betekenen vandaag? Spreken persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden jou aan? Deze baan biedt jou buiten een grote portie werkplezier, variatie en vooral dankbare cliënten nog zoveel meer. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder. Om te solliciteren druk jij op de sollicitatiebutton van deze vacature Helpende Plus Thuiszorg Kop van Noord-Holland.  

Samen met Evean breng jij de zorg vooruit. Dit betekenen onze kernwaarden: Daadkrachtig, Durf, Deskundig, Verbindend en Trots voor jou: 

Trots; waar ga jij werken:
Evean is specialist in zorg en welzijn in Noord-Holland. Wij zijn altijd in de buurt. Of dit nu op 1 van onze locaties is, of in de Thuiszorg. Met een uitgebreid pakket aan dienstverlening hebben wij een oplossing voor zorg en welzijn voor iedereen.  
Wij zien onze collega's als vakspecialisten, ieder in het eigen vakgebied. Onze kernwaarden daadkrachtig, durf, deskundig, verbindend en trots ervaar jij dagelijks met jouw collega’s in het uitvoeren van jouw werkzaamheden. Evean heeft een open cultuur waar iedereen zichzelf kan zijn en meetelt. Collega’s die voor elkaar klaarstaan om even te sparren, een luisterend oor te bieden of gewoon om even lekker te lachen met elkaar. Jij kunt op jouw collega’s bouwen en vertrouwen. 
Voel jij je thuis in de dorpse omgeving in de Kop van Noord-Holland Noord (Den Helder, Zijpe, Wieringen, Schagen)? Waar jij het hele jaar door kunt genieten van de gemoedelijke sfeer en de gezellig inwoners? De teams zijn betrokken, hebben hart voor de medemens en luisteren naar de wensen van de cliënt. 

Jij zet je in om de zorg vooruit te brengen: 
Dit ga jij doen: 
Bij Evean zien wij onze collega's als experts in het eigen vakgebied. Ook jij bent expert en onmisbaar in de hele keten van zorgverlening. In deze afwisselende functie als Helpende Plus zorg jij dat mensen binnen de afgestemde tijd en planning de afgesproken ondersteuning krijgen die past bij hun zorgvraag. Eigen regie staat hierbij centraal. Jouw takenpakket bestaat verder uit bijvoorbeeld: 

  • Dagelijkse verzorging; 
  • Het aanreiken en toedienen van medicatie en wondverzorging; 
  • Jij gaat ook bijdragen aan het opstellen van zorgplannen; 
  • Administratie behoort tot het takenpakket. 

Verbindend; wanneer jij bij Evean in dienst treedt krijg jij: 
Als jij als Helpende Plus Thuiszorg Kop van Noord-Holland Noord (Den Helder, Zijpe, Wieringen, Schagen) kiest voor Evean dan zorgen wij dat jij met de juiste hulp en begeleiding een goede start zult krijgen bij ons in het team. Verder bieden wij jou:  

  • Een salaris conform CAO VVT FWG 30 van € 2.399,72 tot € 3.013,60, inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring; 
  • Een contract voor 12 maanden, met kans op een vaste aanstelling (vast contract), voor 20 tot 28 uur per week; 
  • Een reiskostenvergoeding conform CAO VVT. 

Plus uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% (13e maand), fiscale voordelen, een pensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn en korting op de aanvullende ziektekostenverzekering. Klik hier voor een volledig overzicht.  

Deskundig; Evean zet zich in om jou vooruit te brengen:
Jij bent leergierig en vindt persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Daarom bieden wij jou als Helpende Plus in de Kop van Noord Holland Noord volop mogelijkheden om als persoon, qua kennis of wat betreft vaardigheden te kunnen groeien. Wil jij doorgroeien naar Verzorgende IG? Top, want ook dit is mogelijk. Zo hou jij zelf de controle over jouw carrière.  

Daadkrachtig; dit breng jij mee om de juiste zorg te bieden:                                

  • Een afgeronde opleiding Helpende Zorg (en Welzijn) niveau 2 aangevuld met de module plus medicatie; 
  • Recente zorg gerelateerde (stage) werkervaring; 
  • Flexibiliteit volgens rooster (beschikbaar voor diensten overdag, in de avond en om het weekend); 

Durf; samen brengen we de zorg vooruit: 
Mogen we jou verwelkomen als nieuwe collega? Stuur dan jouw motivatie en cv in via de sollicitatiebutton van deze vacature vacature Helpende Plus Thuiszorg Kop van Noord-Holland. Reageren kan zolang de vacature op onze werkenbij site staat gepubliceerd. 
Voor meer informatie over deze baan kun jij contact opnemen met: Niels Delvers, Corporate recruiter via telefoon: 06-82510174 of email: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Evean vindt diversiteit en inclusiviteit belangrijk. Hier besteden wij daarom volop aandacht aan binnen onze organisatie. Bij Evean kun en mag je zijn wie jij bent. Iedereen is van harte welkom bij ons. 

Wij zoeken het liefst zelf naar nieuwe collega’s, dat vinden we wel zo persoonlijk.  Acquisitie  wordt dan ook niet op prijs gesteld.  

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in