+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hoorn (NH).
Laad meer vacatures

Verzorgende IG Hoorn Plusteam (Thuiszorg Psychiatrie/Onbegrepen gedrag) Hoorn (NH)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Omring

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 10 - 28 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Eindejaarsuitkering

Vacatureomschrijving

Wil jij werken in een team waar jouw passie voor zorg en psychiatrie wordt gewaardeerd en gestimuleerd? Je hebt namelijk een ongelooflijk belangrijke taak in de thuiszorg! Ons thuiszorgteam “Hoorn Plus Team” is op zoek naar een Verzorgende IG die het leuk vindt op flexibele tijden werkzaam te zijn voor 10 tot 28 uur per week. 

Als Verzorgende IG bij ons team ben je verzekerd van een inspirerende werkomgeving waar jouw ontwikkeling centraal staat. Wij geloven namelijk dat blije en bevlogen medewerkers de beste zorg kunnen bieden. Bij Omring is er daarom alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen, zowel als professional als persoon. Bij ons kun je rekenen op een warm welkom en een betrokken organisatie die enthousiasme omarmt en eigen initiatief aanmoedigt. 

Waar je komt te werken

Het Hoorn Plus Team biedt zorgverlening aan cliënten die onbegrepen gedrag vertonen en een somatische zorgvraag hebben. Dit team helpt cliënten met o.a. een primair psychiatrische achtergrond. Echter, lang niet alle cliënten zijn gediagnosticeerd met een psychiatrisch ziektebeeld. Structuur geven en extra aandacht zullen enkele speerpunten zijn in de benadering. Kort samengevat worden er drie klantcategorieën onderscheiden:

  1. cliënten mét een erkende psychiatrische diagnose;
  2. cliënten zónder een erkende psychiatrische diagnose maar met gedragskenmerken die waarschijnlijk wijzen op een psychiatrisch ziektebeeld; 
  3. cliënten zónder een psychiatrische diagnose maar die wel extra aandacht, structuur en ondersteuning nodig hebben bij het vormgeven van hun leven. Het team kan deze cliënten ondersteunen bij het vinden van een passende dagbesteding, het opbouwen van sociale contacten en het creëren van een stabiele leefomgeving.  

Ben je benieuwd naar het team waarin je komt te werken? .

Wat je gaat doen

Stap in de wereld van de Verzorgende IG in de thuiszorg en maak écht een verschil in het leven van jouw cliënten. Als Verzorgende IG ben je niet alleen verantwoordelijk voor het bieden van zorg en ondersteuning aan cliënten, maar ook voor het creëren van een veilige en vertrouwde omgeving waarin zij zich optimaal kunnen ontwikkelen en groeien.

In de thuiszorg heb je de mogelijkheid om jouw cliënten op een persoonlijk niveau te leren kennen en daarom zorg je ervoor dat ze de zorg ontvangen die perfect aansluit op hun wensen en behoeften. Door intensief samen te werken met collega’s, mantelzorgers, huisartsen en andere partners in de wijk, weet je precies hoe je jouw cliënten het beste kunt helpen. Bij deze bijzondere baan draait het allemaal om het behouden van de autonomie van jouw cliënten. Jij zorgt ervoor dat zij de touwtjes in handen houden en eigen keuzes kunnen maken. Zo draag jij bij aan de kwaliteit van leven van jouw cliënten. Klinkt als de perfecte uitdaging! Jij zorgt ervoor dat je cliënten zich gehoord voelen en dat hun wensen en behoeften altijd op de eerste plaats komen. Dit is de reden waarom jij elke dag met een glimlach naar je werk gaat. Je hebt namelijk een ongelooflijk belangrijke taak in de thuiszorg! 

Wil je meer weten over het werken binnen het Hoorn Plus Team, voor het verhaal van jouw toekomstige collega's.
Medewerkers van het Plus team brengen je graag op de hoogte aan de hand van hun verhaal! Lees hier het verhaal van Wendy, hier van Daniëlle of hier van Matthijs.

Jij hebt

  • een afgeronde opleiding Verzorgende IG;
  • goede communicatieve, schriftelijke en sociale vaardigheden;
  • digitale vaardigheden;
  • affiniteit met psychiatrie
  • affiniteit met de doelgroep.

Jij bent

  • niet zomaar een zorgverlener maar een toegewijde professional
  • inzetbaar voor alle diensten (dag-, middag-, avond- en weekenddienst).

Wij zorgen voor

  • ruimte om te groeien als professional en als mens. Samen met je collega’s werk je in een inspirerende werk- en leeromgeving, waar je alle ruimte krijgt om het beste uit jezelf te halen;
  • de mogelijkheid je te blijven ontwikkelen. Als medewerker van Omring heb je onbeperkt toegang tot , een website met meer dan honderd online trainingen zoals blijven innoveren, persoonlijke effectiviteit, management en mindfulness;
  • een cultuurlidmaatschap via . Met dit lidmaatschap krijg je jaarlijks korting op meer dan 500 culturele uitjes zoals films, musea, musicals en theatervoorstellingen;
  • een Omringpas waarmee je korting krijgt op diverse verzekeringen. Bovendien krijg je met de Omringpas korting bij de Omringwinkels, op trainingen en workshops, op service aan huis en bijvoorbeeld op advies van een zorgconsulent;
  • een contract voor onbepaalde tijd op basis van vaste uren per week tussen 10 uur en tot maximaal 28 uur, het aantal uren is in overleg;
  • een aantrekkelijke eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen.

Direct solliciteren of meer weten?

Sluit je aan bij ons team en maak het verschil voor onze cliënten! Wil je direct op deze functie solliciteren? Fantastisch! Klik zo snel mogelijk op de knop Direct solliciteren! Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature, dan kun je contact opnemen met Gerry Mink, wijkverpleegkundige, telefoonnummer 06-10899635 of met Wendy Schuit, wijkverpleegkundige, telefoonnummer 06-10908269.

We werven voor deze functie ook intern. Bij gelijke geschiktheid geven we voorrang aan de interne kandidaat.

Bij Omring hanteren we een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we van iedereen die bij ons komt werken een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) opvragen.

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in