+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Monnickendam.
Laad meer vacatures

Helpende Plus Thuiszorg Monnickendam Monnickendam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evean

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 10 - 24 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.013 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacatureomschrijving

Wat is zorg toch een mooi vak! Als Helpende Plus weet jij daar alles van. En niet voor niets heb jij de keuze gemaakt om mensen te helpen. Dat is wie jij bent. Gelukkig zijn er veel mogelijkheden voor jou om als Helpende plus bij Evean aan de slag te gaan.  Vrijblijvend meelopen, sfeerproeven? Je bent van harte welkom om met ons samen eens in gesprek te gaan over onze mogelijkheden. Druk op de sollicitatiebutton van deze vacature Helpende Plus Thuiszorg Monnickendam om kennis met ons te maken. 

Samen met Evean breng jij de zorg vooruit. Dit betekenen onze kernwaarden: Daadkrachtig, Durf, Deskundig, Verbindend en Trots voor jou:   

Dit is de rol van je leven: 
Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat onze cliënten de best mogelijke zorg ontvangen die zij verdienen. Je komt terecht in een team van enthousiaste zorgprofessionals die de best mogelijke zorg aan onze cliënten geven. Hier bieden we zorg aan mensen die nog lekker thuis kunnen wonen in hun vertrouwde omgeving mét de hulp van Evean om het leven toch iets makkelijker te maken. In de wijkteams zijn zelfstandigheid en zelfredzaamheid het uitgangspunt. De oprechte interesse voor de cliënt met ieder zijn/haar eigen ‘leven achter de voordeur’ spreekt boekdelen als je de zorgprofessionals uit de wijk aan het woord laat. 
Het mooie aan het werken in de thuiszorg is toch wel dat geen twee dagen hetzelfde zijn. Zo kan het zijn dat je bij het ene huis een vaste cliënt helpt met een langduriger ziektebeeld terwijl je bij een andere woning bij een cliënt aankomt die tijdelijke ondersteuning nodig heeft na bijvoorbeeld een operatie. Als je van afwisseling houdt, zit je hier dus goed! 
Daarnaast wordt vaak, onterecht, gedacht dat werken in de thuiszorg maar een eenzame bedoeling is. Je wordt immers niet omringd door collega’s tijdens je werk. Maar niets is minder waar! Je werkt namelijk in een hecht, zelf organiserend, team, waarbij je elkaar met raad en daad terzijde staan. Als je er niet uit komt, kan je dus altijd bij een collega terecht.  

Trots; waar ga jij werken:  
Rijd jij straks rond in de prachtige dorpen die Waterland rijk is zoals Monnickendam, Katwoude, Broek in Waterland en Marken? Jij voelt je thuis in deze historische, schilderachtige omgeving en maakt hier graag het verschil voor inwoners die zorg nodig hebben.  
Binnen de wijkteams van Waterland wordt collegialiteit als zeer belangrijk ervaren. Alles in een omgeving waarbij zelfstandigheid en zelfsturing en innovatie aan de orde van de dag zijn. Een afwisselende baan in één van de wijkverpleegkundige teams in en rondom Monnickendam. 

Jij zet je in om de zorg vooruit te brengen:  
Dit ga jij doen:  
Bij Evean zien wij onze collega's als experts in het eigen vakgebied. Ook jij bent expert en onmisbaar in de hele keten van zorgverlening. In deze afwisselende functie als Helpende Plus zorg jij dat mensen binnen de afgestemde tijd en planning de afgesproken ondersteuning krijgen die past bij hun zorgvraag. Eigen regie staat hierbij centraal. Jouw takenpakket bestaat verder uit bijvoorbeeld:  

  • Dagelijkse verzorging;  
  • Het aanreiken en toedienen van medicatie en wondverzorging;  
  • Jij gaat ook bijdragen aan het opstellen van zorgplannen;  
  • Administratie behoort tot het takenpakket.  

Verbindend; wanneer jij bij Evean in dienst treedt krijg jij:   

  • Salaris conform CAO VVT FWG 30, maximaal € 3.013,60 o.b.v. een fulltime dienstverband; 
  • In eerste instantie zullen we een tijdelijk contract met je aangaan en als je het naar jouw zin hebt, hebben wij zeker de intentie jou daarna een vast contract aan te bieden; 
  • Een contract voor 10 tot 24 uur per week. Uren zijn uiteraard bespreekbaar. 

Verder hebben wij een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals: 

  • Vaste eindejaarsuitkering van 8.33% (13de maand); 
  • Fiscale voordelen (bv smartphone/(elektrische) fiets/ aanvullende reiskosten); 
  • Lidmaatschap Espria Ledenvereniging waarmee je gebruik kunt maken van alle diensten en voordelen uit het servicepakket voor leden; 
  • Pensioenvoorzieningen via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn en een collectieve korting op je aanvullende ziektekostenverzekering. 

voor een volledig overzicht aan secundaire arbeidsvoorwaarden.  

Deskundig; Evean zet zich in om jou vooruit te brengen: 
Jij vindt persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Maar wij ook, dit juichen we alleen maar toe! Daarom hebben wij bij Evean het Centrum voor Talentontwikkeling, waar wij jou volop mogelijkheden kunnen aanbieden.  

Daadkrachtig; dit breng jij mee om de juiste zorg te bieden:                                

  • Een afgeronde opleiding Helpende Zorg (en Welzijn) niveau 2 aangevuld met de module plus medicatie;  
  • Recente zorg gerelateerde (stage) werkervaring;  
  • Flexibiliteit volgens rooster (beschikbaar voor diensten overdag, in de avond en om het weekend). 

Durf; samen brengen we de zorg vooruit: 
Stuur dan jouw motivatie en CV in via de sollicitatiebutton van deze vacature Helpende Plus Thuiszorg Monnickendam. Meer weten? Voor meer informatie over deze baan kun jij contact opnemen met: Jaimie Sachs, Corporate recruiter via telefoon: 06-22847923 of email: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Reageren kan zolang de vacature online staat. Hebben wij een nieuwe collega mogen verwelkomen dan wordt de vacature gesloten.  

Evean vindt diversiteit en inclusiviteit belangrijk. Hier besteden wij daarom volop aandacht aan binnen onze organisatie. Bij Evean kun en mag je zijn wie jij bent. Iedereen is van harte welkom bij ons. 

Wij zoeken het liefst zelf naar nieuwe collega’s, dat vinden we wel zo persoonlijk.  Acquisitie wordt dan ook niet op prijs gesteld. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in