+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Praktijkverpleegkundige Zaandam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 4.599 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van eerstelijnszorg voor een unieke doelgroep en speel een cruciale rol in het multidisciplinaire zorgteam. Als praktijkverpleegkundige op een asielzoekerscentrum behandel je een breed scala aan gezondheidsproblemen, van chronisch tot psychosociaal. Geniet van de zelfstandigheid en verantwoordelijkheid binnen een klein, hecht team. Ontdek unieke carrièrekansen en een individueel scholingsbudget. Meer weten over hoe jij impact kunt maken? Lees verder voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

De patiënten zien door de taalbarrière heen. Daar ben jij goed in! Net zoals de beste zorg bieden aan deze unieke doelgroep.


Jouw nieuwe baan

Nog nooit was jouw rol zo belangrijk en hard nodig als op dit moment. Als praktijkverpleegkundige vorm je een belangrijk onderdeel van een team van zorgprofessionals. In jouw functie ben je lid van een multidisciplinair zorgteam dat zich specifiek richt op het verstrekken van eerstelijnszorg aan bewoners van asielzoekerscentra. Tijdens je spreekuren concentreer je je voornamelijk op het behandelen van diverse gezondheidsproblemen, het geven van advies over zelfzorg, en het aanbevelen van verdere medische stappen indien nodig.

Binnen het kleine team werk je graag zelfstandig en draag je veel verantwoordelijkheid. Je handelt diverse klachten af, van chronische en acute aandoeningen tot psychosociale problemen, zoals lage rugpijn, hoofdpijn en stress gerelateerde symptomen. Uiteraard blijft de huisarts uiteindelijk eindverantwoordelijk.

Webinar
Ontdek een balans tussen werk en privé in de sociale geneeskunde, huisartsgeneeskunde en asielzoekerszorg. Verpleegkundigen delen hun ervaring tijdens het webinar 'Hbo-verpleegkundige regelmatige werktijden'. BKV geeft dit webinar op woensdag 15 mei aanstaande, 19.30. Leer over carrièremogelijkheden, stappen, en meer. 

Wat kun je verwachten
Ontmoet een sociaal medisch verpleegkundige, jeugdverpleegkundige en praktijkverpleegkundige. Leer uit eerste hand over hun carrièrepad, keuzes en ervaring. Stel vragen aan hen en BKV's Healthcare Consultants. Meld je kosteloos aan via deze link.


Jouw nieuwe werkplek

Deze organisatie heeft de taak om zorg te verlenen aan asielzoekers die verblijven op de COA-locaties. Ze komen voor afspraken met verpleegkundigen, doktersassistenten, POG-GGZ-behandelaars of huisartsen. Op de asielzoekerscentra zijn huisartspraktijken aanwezig, gevestigd met een telefonische achterwacht.


Wat breng je mee?

Je bent een BIG-geregistreerd praktijkverpleegkundige of hbo-verpleegkundige, bij voorkeur met ervaring in een huisartsenpraktijk of gezondheidscentrum. Je werkt collegiaal en zelfstandig, en hebt affiniteit met diverse culturen en schrikt niet van taalbarrières. Je neemt verantwoordelijkheid en streeft altijd naar het beste voor de patiënt.


Arbeidsvoorwaarden

Jij werkt 24 uur tot 40 uur per week op detacheringsbasis of uitzendbasis via BKV. Bij voorkeur ben je per direct beschikbaar tot het einde van het jaar. 

Jouw arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao huisartsenzorg. Je ontvangt een salaris van maximaal 4.599 euro bruto per maand, op basis van een fulltime dienstverband. Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring. Ook ontvang jij een individueel scholingsbudget.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in