+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Pedagogisch Medewerker BSO Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 24 - 35 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Kom werken als Pedagogisch Medewerker in de bruisende Jordaan in Amsterdam! Hier kun je met jouw enthousiasme en creativiteit echt het verschil maken voor kinderen. We bieden een aantrekkelijk salaris en de kans om te groeien in je vak. Je kunt zelf kiezen hoeveel uur je werkt en er zijn veel extra s zoals een eindejaarsbonus en reiskostenvergoeding. Je gaat aan de slag op een unieke locatie in een oud weeshuis, met een prachtig natuurspeelplein en veel mogelijkheden voor avontuur. Interesse in deze functie? Lees het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Grijp je kans! Wordt Pedagogisch Medewerker in de levendige buurt, de Jordaan in Amsterdam! Welkom enthousiaste, creatieve vrienden, klaar om een onmisbare rol te spelen in de levens van kinderen. Jouw passie en kunde leveren juist die stimulerende omgeving waarin kinderen zich het best ontwikkelen. Kom bij ons team en maak het verschil!

Wij bieden:

- Aantrekkelijk salaris: Verdien minimaal €2539 bruto per maand op basis van 36 uur. Met meer ervaring, wordt dit bedrag hoger;
- Flexibele werkweek: Kies zelf of je 24 tot 35 uur per week wilt werken met de mogelijkheid op een vast contract na 1 jaar;
- Groei en ontwikkeling: Wij bieden interne opleidingsmogelijkheden en doorgroeikansen in dit fantastische vakgebied;
- Extra voordelen: Geniet van 26 vakantiedagen, een goed pensioen, 3% eindejaarsbonus, gratis koffie/thee en een reiskostenvergoeding.

Wij vragen:

Is de uitdagende functie van Pedagogisch Medewerker in Amsterdam iets voor jou? Wij zijn op zoek naar: - Een afgeronde, kindgerichte opleiding op mbo 3 of 4 niveau of een hbo-opleiding waarbij opvoeding en ontwikkeling van kinderen centraal staan;
- Een oprechte interesse in kinderopvang en de ontwikkeling van kinderen;
- Een creatief, dynamisch en sportief persoon die het elke dag een feestje kan maken voor de kinderen. Voel jij je aangesproken? Dan horen we graag van jou!

Waar ga je werken:

Jij zult werken op een unieke locatie in een historisch weeshuis uit 1700 in hartje Jordaan in Amsterdam. De kinderen vermaken zich op ons prachtige natuurspeelplein of gaan op avontuur met speurtochten en spelletjes in het park of de speeltuin. Binnen bieden we ook voldoende entertainment, van hutten bouwen tot onze klimkamer. De locatie is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto of je kan de Amsterdamse lucht opsnuiven op je fiets. In de Jordaan is er ook nog volop gelegenheid om na het werk even te ontspannen in de vele restaurantjes en winkeltjes in de buurt. Ons team kan niet wachten op je komst!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in