+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Steigerbouwer Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Regiodienst

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Zoek je een nieuwe uitdaging als steigerbouwer in Amsterdam? Wij zijn een toonaangevend bedrijf in steigerverhuur en zoeken iemand zoals jij om ons team te versterken. Je krijgt de kans om te werken aan verschillende bouwprojecten en je vaardigheden te verbeteren. We bieden niet alleen een goed salaris, maar ook de mogelijkheid om te groeien door training en opleiding. Plus, we zorgen goed voor je met een pensioenregeling en vakantiegeld. Kom jij ons team versterken? Lees verder om te ontdekken waarom deze vacature perfect bij jou zou kunnen passen.
 

Volledige vacaturetekst

Introductie

Ben jij een ervaren steigerbouwer op zoek naar een nieuwe uitdaging in Amsterdam? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou! Wij zijn op zoek naar een steigerbouwer om ons team in Amsterdam te versterken. Als steigerbouwer krijg je de mogelijkheid om betrokken te zijn bij diverse bouwprojecten in een dynamische omgeving. Lees verder voor meer informatie over deze functie.


Organisatie

Ons bedrijf is een vooraanstaand steigerverhuurbedrijf gevestigd in Amsterdam. We zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige steigers aan bouwbedrijven, aannemers en particulieren in de regio. Met een ruim assortiment aan steigers bieden we oplossingen voor diverse bouwprojecten, van kleinere renovaties tot grootschalige nieuwbouwprojecten. Als steigerverhuurbedrijf streven we naar uitmuntendheid in onze dienstverlening. We begrijpen het belang van veiligheid en kwaliteit in de bouwsector, en daarom zorgen we ervoor dat al onze steigers voldoen aan strenge normen en richtlijnen. Onze ervaren medewerkers staan klaar om advies en ondersteuning te bieden bij het kiezen en opzetten van de juiste steiger voor elk project.


Functie

Als steigerbouwer ben je verantwoordelijk voor het opbouwen, afbreken en onderhouden van steigers op bouwlocaties in Amsterdam. Je werkt nauw samen met collega's en andere vakmensen om ervoor te zorgen dat de steigers veilig en conform de gestelde normen worden geplaatst. Je volgt technische tekeningen en instructies op om de steigers op de juiste wijze te monteren en te demonteren. Daarnaast voer je inspecties uit om de veiligheid en kwaliteit van de steigers te waarborgen.


Functie eisen

Als steigerbouwer ben je verantwoordelijk voor een breed scala aan taken en verantwoordelijkheden. Je werkt op verschillende bouwlocaties in Amsterdam en draagt bij aan de realisatie van succesvolle bouwprojecten. Hieronder volgt een overzicht van de belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:

  • Opbouwen en afbreken van steigers:
  • Inspecties en onderhoud;
  • Veiligheid en voorschriften;
  • Samenwerking;
  • Technische tekeningen;
  • Fysieke inspanning.
Aanbod

Als steigerbouwer bieden wij jou een uitdagende functie binnen ons bedrijf in Amsterdam. Wij geloven in de kracht van persoonlijke groei en ontwikkeling. Daarom bieden we jou de kans om je vaardigheden verder te ontwikkelen en je carrière als steigerbouwer naar een hoger niveau te tillen. We ondersteunen je met relevante trainingen en opleidingen, zodat je kunt groeien en je expertise kunt vergroten. Naast de uitdagende functie en de mogelijkheden voor persoonlijke groei, bieden we een top salaris dat afhankelijk is van je ervaring en vaardigheden als steigerbouwer. We waarderen je inzet en belonen je naar waarde. Daarnaast bieden we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling en vakantiegeld. We zorgen ervoor dat je op de lange termijn goed bent beschermd en gewaardeerd wordt.


Sollicitatie

Solliciteer nu via de sollicitatiebutton of neem contact met ons via e-mail/bellen. Wij reageren uiterlijk binnen 48 uur op jouw sollicitatie en hopen jou snel in ons team te verwelkomen!

Telefoonnummer: 020-7058140 Mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in