+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Technische Dienst Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Regiodienst

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Wij zoeken een enthousiaste Technische Dienst medewerker voor ons team in Amsterdam. Je speelt een belangrijke rol in het onderhouden van onze technische systemen. Ons bedrijf is expert in elektrotechniek en werkt met zowel nieuwe als traditionele methoden. We zoeken iemand die goed kan leiden en van technologie houdt. Je werkt samen met een team en zorgt dat alles goed loopt. We bieden een interessante baan waarin je veel kunt leren en jezelf kunt ontwikkelen. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Introductie

Wij zijn momenteel op zoek naar een enthousiaste en ervaren Technische Dienst om ons team te versterken in Amsterdam. Als Technische Dienst speel je een essentiële rol in het waarborgen van de optimale werking en onderhoud van onze technische systemen. Als jij gedreven bent om uitdagingen aan te gaan, een sterke leiderschapsvaardigheden bezit en een passie hebt voor technologie, dan willen we graag met jou kennismaken!


Organisatie

Wij zijn een toonaangevend, ambitieus en groeiend bedrijf binnen de elektrotechniek en richten ons vooral op onderhoud en storingen maar ook elektronische installaties waarbij kwaliteit en service voorop staan. Er leeft binnen onze organisatie een mooie chemie tussen tradities en innovatie. Hierin weten de jonge en oude garde elkaar goed te vinden en te stimuleren. De medewerkers hebben echte vakinhoudelijke kennis en zijn door de jaren heen vakspecialisten geworden. Dagelijks bewijzen wij voor diverse woningbouwverenigingen, vastgoedorganisaties, gemeenten en Verenigingen van Eigenaren dat het oplossen van klachtmeldingen of storingen tot één van onze specialismen behoort. Dit doen wij binnen de onderhoud, service en reparatie, installatiewerken, deurtechnieken, deurcommunicatie, elektrisch rijden, (nood) verlichting en camerabeveiliging. Door onze deskundigheid, kennis, alertheid en een uitgebreide voorraad kunnen we storingen snel verhelpen.


Functie

Als Technische Dienst ben je verantwoordelijk voor het beheer en de coördinatie van alle technische activiteiten binnen onze organisatie. Je leidt en motiveert een team van technici en zorgt ervoor dat ze efficiënt en effectief werken. Je voert regelmatig inspecties uit om ervoor te zorgen dat de technische systemen optimaal functioneren en voldoen aan de geldende normen en voorschriften. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van onderhoudsplannen, het oplossen van technische problemen en het coördineren van reparaties. Daarnaast werk je nauw samen met andere afdelingen om ervoor te zorgen dat alle technische processen soepel verlopen.


Functie eisen

Als technische dienst ben jij in het bezit van:

  • Minimaal een afgeronde technische MBO-opleiding, bij voorkeur richting Elektrotechniek;
  • Aantoonbare ervaring in een vergelijkbare leidinggevende functie binnen de technische sector;
  • Uitgebreide kennis van technische systemen en processen;
  • Goede communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief samen te werken;
  • Flexibiliteit en bereidheid om buiten reguliere kantoortijden te werken indien nodig.
Aanbod

Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie als Technische Dienst binnen een dynamische en groeiende organisatie. Bij ons krijg je de kans om een belangrijke rol te spelen in het waarborgen van de technische integriteit van onze systemen en het leiden van een gemotiveerd team van technische professionals. Als Technische Dienst ben je de drijvende kracht achter het succes van onze technische afdeling. Je krijgt de verantwoordelijkheid om de operationele activiteiten van de technische dienst te coördineren en ervoor te zorgen dat alles efficiënt en effectief verloopt. Je hebt de mogelijkheid om jouw leiderschapsvaardigheden volledig tot hun recht te laten komen en een positieve bijdrage te leveren aan het succes van het team. Naast een bovengemiddeld salaris bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden die aansluiten bij jouw ervaring en prestaties. Denk hierbij aan een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en mogelijkheden voor opleidingen en trainingen om je professioneel verder te ontwikkelen.


Sollicitatie

Solliciteer nu via de sollicitatiebutton of neem contact met ons via e-mail/bellen. Wij reageren uiterlijk binnen 48 uur op jouw sollicitatie en hopen jou snel in ons team te verwelkomen!

Telefoonnummer: 020-7058140 Mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in