+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Hoofd Uitvoerder Wegonderhoud Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Voort

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.250 p/m
  • Auto v/d zaak, Opleidingsbudget

Vacature in het kort

In deze functie werk je met een team aan verschillende projecten in de infrastructuur. Je zorgt ervoor dat wegen, startbanen en vloeren veilig zijn en blijven. Je doet onderhoud en reparaties, geeft advies aan klanten en maakt calculaties. Het is een afwisselende baan waarbij je soms ook in de avonden of weekenden werkt. Je krijgt de kans om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Plus, er zijn extra s zoals een leaseauto en de mogelijkheid tot talentprogramma s. Benieuwd naar de rest? Lees door!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Met vakspecialisten om je heen ga je van project naar project. Waarbij je de ene keer meewerkt aan een groter infraproject en je de andere keer samen met je samen team zelfstandig projecten oppakt. Volop afwisseling dus!

Wegen, platforms, vloeren, startbanen, dat is jouw werkgebied. Jouw team staat 24/7 klaar om te zorgen dat verkeer kan rijden, vliegtuigen kunnen stijgen en landen, en vloeren van parkeergarages veilig zijn. Jij zorgt dat de onderhoud en reparatie vakkundig wordt uitgevoerd. Je stuurt projecten aan op verschillende locaties en voor uiteenlopende klanten in heel Nederland. Van Defensie tot gemeente, bedrijven of andere interne-onderdelen.

Dit ga je doen:

  • Specifieke onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uitvoeren. Denk aan betonreparaties uitvoeren, bitumineuze voegovergangen of onze eigen innovatieve asfaltvoeg, de ‘brainjoint’, aanbrengen, het aanbrengen van coatingsystemen en het uitvoeren van kitwerkzaamheden.
  • Naar klanten gaan om advies te geven. Is er, bijvoorbeeld, vorstschade aan de rolbaan bij een vliegbasis? Dan zoek jij uit hoe jouw team dat het beste kan repareren en zorg je dat jullie de klus ook mogen oppakken.
  • Calculaties en offertes opmaken.
  • Af en toe in de avonden en de weekenden werken. Omdat je functie in de cao Bouw & Infra valt, zijn hier uitstekende regelingen voor.
Als hoofduitvoerder krijg je veel ruimte om je werk zelf in te vullen. En wij leren je alles over de verschillende specialismen.

Wat wij bieden?

Een baan hebben waar je blij van wordt en die écht bij je past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. Daar helpen wij je graag bij. Wanneer je via Voort in dienst komt, heb je niet alleen een leuke baan en goede begeleiding: ook heb je de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen. Op persoonlijk of technisch vlak met onze Voort Academy of via één van onze talentprogramma’s. Samen groeien we verder! 

Je krijgt van ons: 

  • Een mooie baan bij onze opdrachtgever;
  • Een salaris dat aansluit bij je werkervaring en de branche;
  • Werkkleding;
  • Een leaseauto, laptop en smartphone;
  • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken;
  • De mogelijkheid tot deelname aan één van onze talentprogramma’s;
  • Een opleidingsbudget van €1500,- per jaar zodat je blijft groeien;
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus;
  • 25 vakantiedagen o.b.v. 40-urige werkweek (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever).
Ben jij het?

De ruimte die je in je werk krijgt en de verantwoordelijkheden die daarbij horen, die weet jij uitstekend te combineren. Je bepaalt zelf welke opdracht prioriteit heeft en schakelt vlot tussen de verschillende projecten. Daarbij communiceer je net zo gemakkelijk met een van je specialisten als met een functionaris van de gemeente of andere klanten. En af en toe ’s nachts of in het weekend werken, dat maakt de job voor jou extra uitdagend en dynamisch. Heb je al wel ervaring als uitvoerder, maar weet je nog niet alles van de specifieke werkzaamheden die wij verrichten? Geen probleem, die kunnen we je leren.

Verder heb je:

  • Mbo 4-niveau.
  • Twee jaar werkervaring in wegenbouw of een richting waardoor je inzicht hebt in de wereld van infrastructuur, bij voorkeur als uitvoerder.
  • De vaardigheden om je administratieve werkzaamheden digitaal uit te kunnen voeren.
  • Een VCA-certificaat. Heb je dit niet? Dan kun je bij ons je certificaat halen
  • Beheers je de Nederlandse taal
Weet je niet zeker of je de juiste kandidaat bent voor deze vacature, maar wel interesse?
Neem contact met me via onderstaande contactgegevens. Ik bespreek graag de mogelijkheden met je!

Waar jij werkt

Jouw team? Een hechte club specialisten die het werk op de locaties in heel Nederland uitvoeren. Stuk voor stuk vakmensen met ruime ervaring en veel kennis van de diverse specialismen op het gebied van ondergronden. En die klaarstaan om jou alles te leren. Sommigen van hen werken al jaren samen. Iedereen weet wat er van hem of haar verwacht wordt. Dat maakt dat er hard gewerkt kan worden in een ontspannen sfeer. Natuurlijk met een goede dosis humor. Deze opdrachtgever heeft o.a. de discipline Infra in huis, die zicht richt op het aanleggen, verbeteren en onderhouden van weginfrastructuur en openbare ruimte in Nederland; inclusief bijbehorende installaties en locatie gebonden objecten. Daarbij valt te denken aan wegen, viaducten, tunnels, sluizen, waterzuiveringsinstallaties en werkzaamheden die te maken hebben met kabels, leidingen en energievoorziening. Ook technische werkzaamheden om wegen en de openbare ruimte veiliger te maken, zoals verlichting, camera- en verwijssystemen, worden door Infra uitgevoerd. Met de diverse werkdisciplines die Infra in huis heeft, is zij in staat om infrastructurele projecten integraal te benaderen en uit te voeren, waardoor ontwerp, realisatie en beheer & onderhoud passend op elkaar aansluiten. Voor de projecten die Infra ontwerpt, uitvoert en beheert, wordt gebruikt gemaakt van kennis en kunde van ‘in house’ specialisten en afdelingen, zoals: ingenieursdiensten, asset management, span- en verplaatsingstechnieken en boortechniek, funderingstechnieken, wegspecialismen en bodemspecialismen. De bedrijfsstroom Infra is ontstaan uit de samenvoeging van twee bedrijfsonderdelen: Wegen en Civiel. Interesse in, of nog vragen over deze vacature? Neem contact met me op, ik sta je graag te woord! Met vriendelijke groet, Jeffrey Obdam Consultant Civiele techniek 06 - 45378142 via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. (mailto:via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.) ()

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in