+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Programmamanager Centre of Expertise Creative Innovation Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

HvA

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.492 - € 6.998 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Duik in de wereld van creatieve innovatie bij ons Centre of Expertise, waar je de kans krijgt om de brug te slaan tussen de creatieve sector en maatschappelijke uitdagingen. Als programmamanager leid je een team naar succes in een omgeving vol mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, een goede werk-privébalans, en unieke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een NS-Business Card of een HvA-fiets. Ontdek hoe jouw creativiteit en leiderschap het verschil kunnen maken. Ben jij enthousiast over deze kans? Lees verder om te zien of het iets voor jou is.
 

Volledige vacaturetekst

Locatie                                             Amsterdam

Salaris                                             € 5492,11,- tot € 6997,66, -

Dienstverband                                 Parttime of fulltime, 32-40 uur, 0,8-1,0 fte

Contract                                          Tijdelijk, met uitzicht op verlenging

 

Het Centre of Expertise Creative Innovation (CoE CI) verbindt creatieve makers, ontwerpers en kunstenaars met beleidsmakers, maatschappelijke organisaties, onderzoekers, docenten en studenten om gezamenlijk te verkennen hoe de creatieve sector kan bijdragen aan maatschappelijke opgaven en de digitale transitie. Binnen CoE CI werken penvoerder HvA met de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, Hogeschool Inholland en Gerrit Rietveld Academie samen met tal van externe partners. Gezamenlijk willen zij het vermogen van creatieve makers en ontwerpers versterken om bewust bij te dragen aan een duurzame en eerlijke (digitale) samenleving.

Want waar anders dan bij de HvA … 

CoE CI richt zich de komende jaren op drie programmalijnen:

  • Experimenteren we met de mogelijkheden van nieuwe media en materialen voor makers & verhalenvertellers
  • Onderzoeken we hoe creatieve methoden en artistiek onderzoek bijdragen aan het aanpakken van maatschappelijke opgaven
  • Verkennen we de rol van nieuwe technologieën in een digitale en democratische samenleving

Zo maak jij het verschil

Als programmamanager heb je een visie op de rol van de creatieve industrie in het aanpakken van maatschappelijke vraagstukken en op de complexiteit van deze opgaven. Je bent samen met de wetenschappelijk directeur het boegbeeld en eerste aanspreekpunt van CoE CI. Je werkt nauw samen met lectoren en docentonderzoekers en externe partners. Je geeft op een verbindende manier functioneel leiding aan een team van circa vijf medewerkers en bepaalt samen de kaders waarbinnen iedereen optimaal kan functioneren. Je draagt bij aan de strategie van het CoE; onderhoudt en bouwt duurzame partnerschappen en Publiek Private Samenwerkingen; ontwikkelt projecten waarin praktijkgericht onderzoek, onderwijs en het werkveld samenwerken, en ziet toe op de adequate uitvoering ervan. Daarnaast verken je de mogelijkheden tot strategische samenwerking met initiatieven als de Digital Society School en de SPRONG-groep Verbeelding in Transities.

 We zoeken een enthousiast, ondernemend en ervaren persoon die een natuurlijke verbinder is tussen de verschillende onderzoeksgroepen, het onderwijs en het werkveld en daarnaast een strategische visie ontwikkelt om CoE CI verder te verduurzamen. Je werkt nauw samen met je team, met de wetenschappelijk directeur en met het hoofd bedrijfsvoering van het kenniscentrum en legt verantwoording af aan het hoofd van het kenniscentrum van de faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie.

Zo verrijk jij ons

Op de HvA zijn geen twee medewerkers hetzelfde. Dus wie je ook bent, je vult ons team altijd aan. Je bent gericht op samenwerking binnen én buiten de organisatie en je hebt oog voor verschillende belangen die daarbij spelen. Je bent in staat om in een complex werkveld een duidelijke koers te volgen en hakt waar nodig taaie knopen door. Je signaleert en begrijpt bestuurlijke en maatschappelijke verhoudingen: je bent je bewust van de behoeftes en belangen van anderen in de omgeving én jouw eigen invloed hierop. Tevens ben je in staat om kansen te zien, te creëren en te benutten voor de verschillende expertises die in CoECI worden verenigd. Je voel je thuis op een podium en je bent communicatief sterk in woord en geschrift, zowel in het Nederlands als in het Engels. Ten slotte creëer je een positieve en veilige werksfeer waarin diversiteit en inclusie vanzelfsprekend zijn.

Verder neem je mee:

  • WO-werk- en denkniveau (minimaal Master), bekendheid met praktijkgericht onderzoek 
  • Ervaring als manager en leidinggevende binnen een complexe (onderwijs)organisatie
  • Aantoonbare werkervaring in en een visie op de creatieve industrie
  • Ervaring met het opzetten van publiek private samenwerkingen en het bouwen van consortia
  • Een relevant netwerk in MRA-regio is een pré

Wat je verder krijgt

  • Een bruto maandsalaris tussen € 5492,11,- en € 6997,66 (Hay profiel Projectmanager 2, schaal 13 cao hbo), bij een volledige aanstelling en is afhankelijk van opleiding en ervaring.
  • Een eindejaarsuitkering van 8,3% en vakantiegeld van 8%van je bruto jaarsalaris.
  • 428 vakantie-uren per jaar bij een 40-urige werkweek.
  • Recht op verschillende soorten verlof, zoals (on)betaald ouderschapsverlof, zorgverlof, adoptie- en pleegzorgverlof en diverse andere regelingen.
  • Afhankelijk van jouw situatie, kun je gebruik maken van een van de volgende mogelijkheden: kilometervergoeding voor je woon-werkverkeer, een NS-Business Card, een eigen HvA-fiets of belastingvoordeel bij de aanschaf van een andere fiets. Kun je, bijvoorbeeld vanwege een functiebeperking, niet met eigen of openbaar vervoer komen? Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.
  • Volop mogelijkheden om je te ontwikkelen, onder andere via onze eigen HvA Academie en de online trainingen van GoodHabitz.
  • Korting op allerlei voorzieningen. Denk aan boeken, culturele cursussen, soft- en hardware en een aantal verzekeringen.
  • Volop aandacht voor jouw werkplezier en werk-privébalans en jouw vitaliteit. Zo kun je voordelig deelnemen aan onze sportactiviteiten speciaal voor HvA-medewerkers of via het sportcentrum USC. Ook kun je gebruikmaken van onze (loopbaan)coaches en van online tools die je ondersteunen bij je mentale gezondheid.
  • Een goede pensioenregeling via ABP.
  • Een laptop en telefoon in bruikleen. Ook krijg je een maandelijkse internetvergoeding van € 50,- netto.
  • Last but not least: een werkplek in een dynamische omgeving waar je in een fijne sfeer samenwerkt met collega’s. Je kunt hen ook buiten het werk om ontmoeten, bijvoorbeeld via onze community’s, zoals HvAPride, HvA Alumni, HvA United, JongHvA en FEM IT.

Bekijk hier al onze arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden op maat.

 

Word onze nieuwe Programmamanager CoECI

  • Upload tot en met 9 mei 2024 je motivatie en cv via de sollicitatiebutton. En houd je inbox in de gaten: rond 16 mei ontvang je een persoonlijke reactie.
  • De gesprekken vinden plaats in twee ronden
  • 1e ronde: vrijdag 24 mei, 2e ronde: vrijdag 31 mei.
  • Wil je eerst meer weten over de functie? Frank Kresin, decaan FDMCI, kan je er alles over vertellen. Bel of app via 06 – 50576449 of mail naar f.j.kresin@hva.
  • Deze vacature is gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten;
  • Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je mailen naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
  • Bij de werving en selectie ter invulling van deze vacature, houden wij de HvA Sollicitatiecode aan. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Creating tomorrow op de faculteit Digitale Media & Creatieve Industrie

Vanuit de Amstelcampus in het hart van Amsterdam leidt de faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie (FDMCI) studenten op voor een breed, internationaal werkveld. Bij FDMCI kun je als medewerker en student alle kanten op. We zijn actief op het gebied van media, communicatie, digitaal design, ICT en mode. Hierbij werken we – onder andere via werkgroepen en Centres of Expertise – nauw samen met de digitale media en creatieve industrie én een groot netwerk aan partnerinstellingen over de hele wereld.  

Talent als basis, diversiteit als kracht

Van onze ruim 45.000 studenten en 4.500 medewerkers zijn er geen twee hetzelfde! Kun je je voorstellen hoe dynamisch dat is, die enorme verscheidenheid aan persoonlijkheden, achtergronden en perspectieven? Belangrijk ook, want wij geloven dat we juist dankzij die diversiteit beter presteren als werkgever én hogeschool van en voor de Metropoolregio Amsterdam. We streven ernaar de diversiteit die Amsterdam rijk is weerspiegeld te zien in ons personeelsbestand. En een organisatie te zijn waar elke medewerker en student zich welkom, gewaardeerd en thuis voelt. Dus wie jij ook bent: je bent van harte welkom!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in