+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Junior Project Controller Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Headhuntersteam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van offshore hijsoplossingen als Junior Project Planner en Controller, waar je een sleutelrol speelt in projectplanning en financiële rapportage. Werk samen met diverse afdelingen en draag bij aan het succes van internationale projecten. Deze functie biedt een unieke kans voor jong talent, waarbij je ondersteuning krijgt om je vaardigheden te ontwikkelen in een omgeving die innovatie, flexibiliteit en internationale samenwerking omarmt. Meer weten over hoe jij impact kunt maken? Lees verder voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een vooraanstaand speler in de offshore sector. De organisatie is leverancier in het ontwerp, produceren en onderhouden van op maat gemaakte hijsoplossingen en -apparatuur. Gevestigd in de regio Amsterdam bedient onze opdrachtgever een internationale markt. Binnen de organisatie zijn circa 100 medewerkers werkzaam die onderverdeeld zijn in o.a. engineering, productie, service afdelingen. Ondersteunend aan deze afdelingen bestaan de stafafdelingen uit o.a. human resource, finance en general management. 


Bedrijfscultuur

De organisatie die uitblinkt in een kleine niche, karakteriseert zich door een unieke combinatie van expertise, innovatie en internationale samenwerking. Als technisch en internationaal georienteerde speler zijn productie, innovatie, flexibiliteit specifieke kenmerken. 

In de rol van Junior Project Planner en Controller bij deze organisatie vervul je een cruciale positie in zowel de tender- als uitvoeringsfase. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van haalbare projectplanningen en hebt een coordinerende rol waarin je nauw samenwerkt de afdelingen, Project Management, Engineering, Purchasing, en Assembly.

Een wekelijkse financiele rapportage over de voortgang van nieuwe bouwprojecten is van essentieel belang, waarbij je gedetailleerde inzichten en analyses verstrekt over kritieke paden en productiviteit. Daarnaast ondersteun je de verschillende afdelingen in het opstellen van gedetailleerde planningen en kostentijd-resourceplanning.

De Junior Project Controller bewaakt projectkosten en heeft een nauwe samenwerking met de financiële afdeling omtrent de afstemming van management- en projectrapporten. Tot slot speel je een cruciale rol in het opstellen van de projectfacturen die in lijn zijn met de vooraf vastgestelde projectcontracten. In deze dynamische functie draag je bij aan het succesvolle (plannings- en financiele) verloop van projecten en de optimalisatie en efficiency van deze projecten binnen de organisatie.


Functie eisen

Ben jij net afgestudeerd of pas begonnen met werken? Dan is dit de juiste uitdaging voor jou! Onze opdrachtgever onderscheidt zich namelijk door jong talent een kans te geven. Een vereiste is wel dat:

- Je beschikt over HBO werk- en denkniveau

- Je kan laten zien dat je kan plannen en financiele kennis hebt

- Bij voorkeur ben je bekend met ERP-software en planningssoftware

De competenties die hierbij horen zij: 

- Analytisch
- Communicatief
- Resultaatgericht
- Teamspeler

Ben je de Junior Project Controller die we zoeken of heb je vragen over de vacature? Aarzelf niet en Neem voor meer info contact op met Levi Parinussa 020 638 27 28 of mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Noord-Holland | Vast | N.o.t.k.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in