+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Docent Recht Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

HvA

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.234 - € 5.936 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Duik in de wereld van financiën en draag bij aan de toekomst van het financieel-economische domein als docent Recht. Werk in een inclusieve omgeving, leid studenten op tot de finance professional van de toekomst en investeer in zowel hun ontwikkeling als die van jezelf. Geniet van unieke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering, vakantiegeld, ruime verlofregelingen, en de mogelijkheid om je didactische bevoegdheid te behalen. Klaar voor verandering? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Locatie                        Amsterdam

Salaris                        € 4234,- tot € 5936, -

Dienstverband            Parttime,fulltime, 32-40 uur, 0,8-1,0 fte

Contract                      Tijdelijk, met uitzicht op vast

Het financieel-economische domein is in beweging. Zie jij het als een uitdaging om jouw actuele kennis alsmede werkervaring in te zetten voor het cluster Finance & Accounting?

Dan willen we jou graag uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Wij zoeken per direct een gedreven, enthousiaste en ambitieuze docent Recht.

Want waar anders dan bij de HvA …

  • Werk je in een dynamische en inclusieve omgeving
  • Leid je studenten op tot de finance professional van de toekomst
  • Werk je zowel aan de ontwikkeling van de studenten als aan jouw eigen ontwikkeling als docent

Wil je ontdekken of deze baan iets voor jou is? Bel of app Jamal Abid, (Teamleider Finance Tax & Advice, 06 – 24557151) en maak een afspraak voor een kennismaking.

Zo maak jij het verschil

Als docent/onderzoeker Recht ben jij de specialist op jouw vakgebied binnen de financiële opleidingen Accountancy, Finance & Control en Finance, tax & Advice. Jouw voorbeelden uit de praktijk werken aanstekelijk en brengen de tekst uit de wet- en studieboeken tot leven. Je doceert onderwerpen uit het vermogens-, ondernemings-, arbeids- en fiscaal recht bij voorkeur aan de hand van voorbeelden en casussen uit de praktijk en ondersteunt de studenten naar het gewenste kennisniveau.

Je verzorgt werkcolleges, geeft zowel feedfoward als feedback en beoordeelt praktijkopdrachten en projecten van studenten. Je ontwikkelt opdrachten of casussen in de verschillende werkvormen om studenten naar het gewenste kennisniveau te coachen. Je betrekt jouw eigen professionele netwerk om de contacten met het werkveld uit te bouwen en te betrekken bij juridsiche vraagstukken.

Je werkt in een kleinschalig team met andere collega’s en stemt met hen de inhoud en uitvoering van het onderwijs in jouw vakgebied in relatie met de overige onderwijs modules af. Daarnaast organiseer je het maken van praktijkgerichte opdrachten door studenten en zorgt voor het begeleiden en nakijken daarvan.

Met je collega docenten werk je mee aan onderwijsontwikkeling, waarin studenten meer en meer aan beroepsproducten werken waarbij de (inter)nationale wetgeving aanwezig is.

Nog geen ervaring in het onderwijs? Geen punt!

Je krijgt een buddy en een inwerktraject (0,5 - 1,5 jaar) dat volledig op jou is toegespitst. Ook loop je eerst mee met ervaren collega’s. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om je didactische bevoegdheid te halen. En wist je dat onze docenten een deel van hun werktijd en een mooi budget mogen inzetten voor hun vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling?

Wat je verder krijgt

  • Een bruto maandsalaris tussen € 4234,- tot € 5936, - (Hay profiel Docent/Onderzoeker 2, schaal 11 cao hbo), bij een volledige aanstelling en is afhankelijk van opleiding en ervaring.
  • Een eindejaarsuitkering van 8,3% en vakantiegeld van 8% van je bruto jaarsalaris.
  • 428 vakantie-uren per jaar bij een 40-urige werkweek.
  • Recht op verschillende soorten verlof, zoals (on)betaald ouderschapsverlof, zorgverlof, adoptie- en pleegzorgverlof en diverse andere regelingen.
  • Afhankelijk van jouw situatie, kun je gebruik maken van een van de volgende mogelijkheden: kilometervergoeding voor je woon-werkverkeer, een NS-Business Card, een eigen HvA-fiets of belastingvoordeel bij de aanschaf van een andere fiets. Kun je, bijvoorbeeld vanwege een functiebeperking, niet met eigen of openbaar vervoer komen? Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.
  • Volop mogelijkheden om je te ontwikkelen, onder andere via onze eigen HvA Academie en de online trainingen van GoodHabitz.
  • Korting op allerlei voorzieningen. Denk aan boeken, culturele cursussen, soft- en hardware en een aantal verzekeringen.
  • Volop aandacht voor jouw werkplezier en werk-privébalans en jouw vitaliteit. Zo kun je voordelig deelnemen aan onze sportactiviteiten speciaal voor HvA-medewerkers of via het sportcentrum USC. Ook kun je gebruikmaken van onze (loopbaan)coaches en van online tools die je ondersteunen bij je mentale gezondheid.
  • Een goede pensioenregeling via ABP.
  • Een laptop en telefoon in bruikleen. Ook krijg je een maandelijkse internetvergoeding van € 50,- netto.
  • Last but not least: een werkplek in een dynamische omgeving waar je in een fijne sfeer samenwerkt met collega’s. Je kunt hen ook buiten het werk om ontmoeten, bijvoorbeeld via onze community’s, zoalsHvAPride, HvA Alumni, HvA United, JongHvA en FEM IT.

Bekijk hier al onze arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden op maat.

Zo verrijk jij ons

Op de HvA zijn geen twee medewerkers hetzelfde. Dus wie je ook bent, je vult ons team altijd aan. Verder neem je mee:

  • Een afgeronde master opleiding in het vakgebied rechtsgeleerdheid, bij voorkeur op het gebied van ondernemings-, vermogens-, arbeids- of fiscaal recht
  • Aantoonbare recente werkervaring en een achtergrond in bovengenoemd kennisgebied
  • Aantoonbare kennis over relevante (internationale) ontwikkelingen in het vakgebied 
  • Het is een pre als je beschikt over een didactische bevoegdheid;
  • Blended learning en hybride werkvormen behoren (in potentie) tot je didactische repertoire of je bent bereid je hierin te bekwamen;
  • Je bent samenwerkingsgericht, hebt coachingsvaardigheden en bent nieuwsgierig naar mens en inhoud.
  • Je bent breed inzetbaar. Dit betekent dat je in overleg ingezet kunt worden op verschillende vakken en in verschillende jaren.

Word onze nieuwe Docent Recht

  • Upload je motivatie en cv via de sollicitatiebutton. En houd je inbox in de gaten: binnen twee tot drie weken ontvang je een reactie.
  • Wil je eerst meer weten over de functie? Jamal Abid, Teamleider Finance Tax & Advice, kan je er alles over vertellen. Bel of app via 06 – 24557151 of mail naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
  • deze vacature is gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten;
  • Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je mailen naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
  • bij de werving en selectie ter invulling van deze vacature, houden wij de HvA Sollicitatiecode aan. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Creating tomorrow op de faculteit Business & Economie / cluster Finance & Accounting

FinTech start-ups, crypto currencies, duurzame bedrijfsmodellen, kunstmatige intelligentie, big data, robotisering, internationalisering en nieuwe regelgeving zorgen voor ongekende verandering. Niet alleen in de financiële wereld, ook daarbuiten. Al deze ontwikkelingen zullen een enorme impact hebben op de invulling van de rol van de finance professional. Zie jij het als een uitdaging om jouw actuele kennis alsmede je werkervaring in te zetten als docent voor het cluster Finance & Accounting?

Talent als basis, diversiteit als kracht

Van onze ruim 45.000 studenten en 4.500 medewerkers zijn er geen twee hetzelfde! Kun je je voorstellen hoe dynamisch dat is, die enorme verscheidenheid aan persoonlijkheden, achtergronden en perspectieven? Belangrijk ook, want wij geloven dat we juist dankzij die diversiteit beter presteren als werkgever én hogeschool van en voor de Metropoolregio Amsterdam. We streven ernaar de diversiteit die Amsterdam rijk is weerspiegeld te zien in ons personeelsbestand. En een organisatie te zijn waar elke medewerker en student zich welkom, gewaardeerd en thuis voelt. Dus wie jij ook bent: je bent van harte welkom!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in