+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider W Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BOEG

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Winstdeling

Vacature in het kort

Bij dit familiebedrijf werk je aan duurzame oplossingen voor klimaatinstallaties. Je coördineert projecten, werkt samen met een team en zorgt voor tevreden klanten. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en de kans om te groeien in je werk. Je komt terecht in een team waar iedereen belangrijk is en waar een fijne sfeer hangt. Lees verder om te ontdekken waarom deze uitdaging op jou wacht.
 

Volledige vacaturetekst

Introductie

Wil jij werken bij een familiebedrijf dat zich focust op op het gebied van duurzame energie- en milieutechnologie? De opdrachtgever bedient hun nationale en internationale opdrachtgevers met gebouwgebonden klimaatinstallaties. Dagelijks adviseren zij klanten en ontwikkelen zij maatwerkoplossingen.


Functie

Jouw coördinatie zorgt voor een optimale installatie en duurzaamheid van klimaatinstallaties. Je werkt elke dag met jouw team samen aan een mooi resultaat en een tevreden klant in een aangename werkomgeving. Als professional ga je aan de slag als installatietechnicus en krijg je de verantwoordelijkheid over je eigen klanten en projecten. Je werkt samen met een projectleider, maar pakt ook zelfstandig taken op. Je ziet toe op de voortgang, effectiviteit, efficiëntie en veiligheid van werkzaamheden van de afdeling nieuwbouw en realisatie, je bestelt materialen en ziet toe op het aansturen van eigen personeel en onderaannemers voor geplande correctieve en aangenomen werken. Je maakt rapportages en werkplanningen voor de monteurs, daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bewaken van werkorders. Je maakt adviezen, calculaties en bespreekt offertes met de klant.


Eisen
  • In het bezit van een MBO-diploma Installatietechniek of HBO-opleiding richting de techniek
  • Technisch inzicht, je leest tekeningen en kan je verplaatsen in problemen van de klant
  • Relevante werkervaring binnen de installatietechniek, wij staan open voor jou als werkvoorbereider, maar ook als je de stap wilt maken naar werkvoorbereider
  • Teamspeler maar ook zelfstandig sterk
  • Je bent financieel onderlegd om meer- en minderwerk in te schatten
  • Administratief goed onderlegd

Voorwaarden

Door innovatie en de inzet van veilige, schone en efficiënte klimaatinstallaties dragen zij bij aan een duurzame leefomgeving. Hier werken betekent het volgende: een goed salaris en afhankelijk van het bedrijfsresultaat, een winstdeling! Je ontvangt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband indien beide kanten tevreden zijn, daarnaast maar liefst 38 vrije dagen! Er zijn uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden, met mogelijkheden om door te groeien. Er heerst een prettige werksfeer binnen een bedrijf waar lange dienstverbanden zijn en de medewerkers centraal staan.


Extra

Enthousiast geraakt bij het lezen van de vacature? Solliciteer via onderstaande button en ik vertel je er graag meer over!


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in