+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Senior Mondhygiënist gezocht voor een leidinggevende rol! Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

WV Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 16 - 38 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Freelance / Vast contract
  • 3.500 - € 6.000 p/m

Vacatureomschrijving

Ben je toe aan een sprong in je carrière en wil je zowel aan de stoel als binnen een managementteam schitteren? Wij zoeken een Senior Mondhygiënist die niet alleen het vak tot in de puntjes beheerst, maar ook een mentor wil zijn voor een dynamisch team van jonge professionals. Heb jij het in je om een mentor te zijn, die de volgende generatie mondhygiënisten begeleidt en klaarstoomt voor succes?

Wat ga je doen:
In deze leidinggevende positie vervul je een dynamische dubbelrol binnen de praktijk. Naast het uitvoeren van klinische taken, geef je leiding aan een team van jonge gedreven mondhygiënisten en maak je deel uit van het managementteam. Je werkt nauw samen met de parodontoloog om de kwaliteitsstandaard van de praktijk te verhogen en de mondhygiënisten te begeleiden en inspireren. Als leidinggevende denk je in oplossingen en schroom je niet om je team uit te dagen. Je stuurt en motiveert je teamleden en draagt actief bij aan het optimaliseren van de praktijkvoering. Met jouw menselijke aanpak breng je het beste in anderen naar boven, met als doel gezamenlijke groei en succes.

Gevraagd

Wat wij van jou vragen:
  • Je hebt bij voorkeur een afgeronde HBO Bachelor opleiding mondzorgkunde (flexibiliteit is mogelijk, op voorwaarde dat het wordt gecompenseerd door voldoende relevante werkervaring);
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als mondhygiënist;
  • Ervaring als leidinggevende is mooi meegenomen, maar geen harde eis;
  • Je waardeert kwaliteit en handelt doelgericht;
  • Je bent minimaal 16 uur / 2 dagen per week beschikbaar;
  • Bij voorkeur woonachtig in of rondom Amsterdam.


Aanbod

Waar kom je te werken:
Onze opdrachtgever is een snelgroeiende tandartspraktijk met twee moderne vestigingen in Amsterdam. Het is een maatschappelijk betrokken organisatie die het belangrijk vindt om ook op sociaal vlak een steentje bij te dragen. Door middel van diverse initiatieven, streven zij ernaar om een positieve impact te hebben op de gezondheid en het welzijn van de lokale gemeenschap. Het multidisciplinaire team van professionals, van tandartsen tot ondersteunend personeel, wordt gedreven door passie voor het vak en liefde voor de patiënten. Het team werkt nauw samen om elke patiënt een comfortabele en geruststellende ervaring te bieden met een warme en persoonlijke benadering. Daarnaast heeft onze opdrachtgever een werkomgeving gecreëerd waarin elk individu wordt aangemoedigd om zijn of haar talenten te ontwikkelen. Ze vinden het belangrijk dat hun medewerkers zich gewaardeerd en gerespecteerd voelen, en investeren daarom graag in hun ontwikkeling.

Wil je graag bij een inspirerende en stimulerende tandartspraktijk werken, waar je volop kansen krijgt om je vaardigheden te ontwikkelen en je ambities na te streven? Dan past deze functie en organisatie perfect bij jou!

Geïnteresseerd
Solliciteer dan snel op deze vacature of stuur jouw cv via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Voor eventuele vragen kun je ons bellen of appen op 06 - 204 499 63. We kijken ernaar uit om kennis met jou te maken!

Uren

16 - 38 uur
Je bent minimaal 16 uur / 2 dagen per week beschikbaar;

Salaris

€ 3.500 - € 6.000 p/m
Een stimulerend bonussysteem bovenop jouw salaris;
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in