+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Netwerk Engineer Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

IT-idiots

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als Netwerk Engineer ben je de expert op het gebied van netwerken. Je beheert en adviseert over het netwerk, lost problemen op en werkt met top technologieën. Je maakt deel uit van een team dat het netwerk laat groeien en meebewegen met de nieuwste ontwikkelingen, zoals de overstap naar de Cloud. Je helpt je collega's en werkt samen met IT-teams en leveranciers. Een interessante secundaire arbeidsvoorwaarde is de mogelijkheid tot thuiswerken, naast werken op kantoor. Neem de volgende stap in je loopbaan en lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Functie omschrijving Netwerk Engineer
Als Netwerk Engineer ben jij dé expert op het gebied van netwerken. Je beheert het netwerk in de volle breedte en adviseert op het gebied van upgrades, beveiliging en uitbreiding. Bij netwerkproblemen neem je het voortouw en zorg je dat de problemen snel en adequaat worden opgelost. Dit kan o.a. zijn op het gebied van Wifi, Load Balancing, Routing/Switching en Firewalls. Bij ons werk je met technologie die je van een bank mag verwachten, zoals Cisco, Palo Alto, Infoblox, A10 en Aruba. Daarnaast kijken wij op dit moment hoe wij als organisatie het zwaartepunt van ons netwerk kunnen laten meebewegen in de transitie richting de Cloud. Onze eindgebruikers zijn jouw eigen collega’s en je schakelt direct met onze IT-collega’s en leveranciers.

Jouw ervaring
Jij gelooft in impact maken door het aandragen van “out of the box” oplossingen. Als netwerkspecialist ben je verantwoordelijk voor het design, de oplevering en het beheer van de netwerk infrastructuur. Jij kunt de vertaalslag maken van de wensen van onze business naar concrete oplossingen. Jij bent iemand die een bijdrage wil leveren aan het naar een hoger niveau brengen van de infrastructuur van de bank. Hierbij ligt je focus op het netwerk, maar je vindt het leuk om over de grenzen van je eigen vakgebied heen te kijken.

Functie eisen Netwerk Engineer
  • Een ICT opleiding op minimaal MBO 4 niveau en beschikt over HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring als Netwerkbeheerder, Network Engineer of Netwerk Specialist, waarin je specifieke kennis van routing, switching en firewalls hebt opgedaan;

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden uitermate interessante arbeidsvoorwaarden en een zeer prettige werkomgeving.
Er is een prima balans tussen thuiswerken en kantoorwerkzaamheden.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen ? Laat ons het weten met je sollicitatie. We plannen dan snel een kennismakingsgesprek in om de mogelijkheden te bespreken.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in