+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Directievoerder Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ZuidProfs

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als directievoerder ben je de cruciale schakel in het coördineren van onderhoudswerkzaamheden, waarbij je verantwoordelijk bent voor de werkvoorraad, kwaliteit, planning en financiën. Je werkt nauw samen met toezichthouders en aannemers, en speelt een sleutelrol in het waarborgen van kwaliteit. Deze rol biedt een unieke kans om van begin tot eind betrokken te zijn bij projecten, met een breed scala aan taken die elke dag anders maken. Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Opdrachtomschrijving

Als directievoerder ben je de schakel tussen de opdrachtgever en de uitvoerende onderhoudswerkzaamheden. Je fungeert als directievoerder samen met de toezichthouder als een team en bent het vaste contactpersoon voor de aannemers en onze opdrachtgevers. Je monitort dagelijks de voortgang van onderhoudswerkzaamheden en draagt verantwoordelijkheid voor de werkvoorraad, kwaliteit, de planning en de financiën. Daarnaast stuur je de toezichthouders aan om met elkaar de kwaliteit te blijven borgen. Als directievoerder ben je nauw betrokken bij de werkzaamheden. Vanaf de voorbereiding tot de afronding van de werkzaamheden heb je sturing op de werkzaamheden. Dit maakt de rol van directievoerder zeer compleet en uitdagend.


Werkzaamheden

Dit doe je op een gemiddelde werkdag

In de functie van Directievoerder Stadswerken I&C - Infra heb je andere taken dan bij een Directievoerder op projectbasis. Je bent binnen je aangewezen werkgebied verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud van de verhardingen (o.a. elementen en asfaltverharding, SIG meldingen, thermo belijning). Ook de nodige administratie en budgetbeheer, overleggen horen tot de dagelijkse werkzaamheden. Verder is er een nauwe samenwerking met de andere Infra teams ( Serviceteam en Afd. HOOR - K&L )Dit houdt in dat je verantwoordelijk bent voor de beeldkwaliteit en veiligheid binnen het desbetreffende werkgebied. Tevens ben je binnen het werkgebied het aanspreekpunt van Infra & Civiel voor V&OR, Gebiedsbeheerders en Gebiedsmakelaars en Groen en Schoon. Het beoordelen van offertes en facturen. Jij coördineert de werkzaamheden naar de aannemer en desbetreffende opdrachtgever toe. Ook is de Directievoerder ondersteuner (expert verhardingen) bij verschillende afdelingen binnen Stadswerken.



Gevraagd

Eisen:

  1. De aangeboden kandidaat heeft minimaal 3 jaar ervaring als directievoerder binnen een vergelijkbaar werkveld en binnen een vergelijkbare functie of werkzaam/werkervaring binnen grote gemeentes
  2. De aangeboden kandidaat heeft minimaal 3 jaar werkervaring als directievoerder op RAW-contracten van projecten of beheer en onderhoudswerkzaamheden in de openbare ruimte
  3. De aangeboden kandidaat beschikt minimaal over HBO werk- en denkniveau

Wensen:

  • De aangeboden kandidaat heeft ervaring met UAV, RAW en EMVI-bepalingen
  • De aangeboden kandidaat heeft ervaring met SOK contracten


Bedrijfsomschrijving

Heb je interesse in deze functie?Reageer dan via de website van www.zuidprofs.nl voor de meest uitgebreide terugkoppeling.En let op, want voor onze functies geldt:De meeste functies zijn tijdelijke functies voor een langere periode. Soms met uitzicht op vast.ZZP is niet altijd mogelijk.Goede beheersing van het Nederlands is voor alle functies vereistErvaring bij een overheidsorganisatie is een grote pré, soms een eis.We ontvangen graag jouw CV in het Nederlands, liefst in Word format.Vermeld je functies en werkzaamheden inclusief jaartallen en maanden, meest recente bovenaan.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in