+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Relatiebeheerder MKB (Regio Amsterdam) Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Headhuntersteam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Dompel jezelf onder in een rol waarin jij de spil bent in het onderhouden van klantrelaties binnen een toonaangevend accountantskantoor. Met een focus op het MKB-segment werk je in een ondersteunende en inclusieve omgeving waar jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling centraal staat. Geniet van een veelzijdige functie met uitstekende doorgroeimogelijkheden en een goede balans tussen werk en privé. Klaar om te ontdekken waarom deze vacature jouw volgende stap kan zijn? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een toonaangevend middelgroot accountantskantoor gevestigd in Amsterdam. Met een sterke focus op het leveren van hoogwaardige dienstverlening aan diverse klanten, variërend van lokale bedrijven tot internationale organisaties, is ons kantoor een belangrijke speler in de accountancysector. We streven naar voortdurende groei en ontwikkeling, waarbij we een omgeving cultiveren die innovatie, samenwerking en professionele groei bevordert.


Bedrijfscultuur

Bij dit accountantskantoor staat de mens centraal. Ze geloven in het bieden van een ondersteunende en inclusieve werkomgeving waarin medewerkers worden aangemoedigd om hun talenten te benutten en hun persoonlijke en professionele doelen na te streven. Er heerst een cultuur van samenwerking, respect en empowerment. Bovendien worden initiatieven voor teambuilding, sociale evenementen en professionele ontwikkeling actief aangemoedigd.

Jij bent ‘’de’’ gastheer of gastvrouw van de organisatie. Dit doe je graag omdat je tijd investeert in het opbouwen en onderhouden van de relaties met de klanten. Jouw manier, want wanneer je jezelf bent, ben je op je best. Je beheert een portefeuille met veel verschillende MKB-bedrijven. Jij en je team zorgen ervoor dat ze zo goed mogelijk worden voorzien van advies en begeleiding. Dit kan door zaken als administratie en jaarrekeningen aan te pakken. Je wordt ondersteund door collega’s aan wie je taken toewijst. Uiteindelijk ben je eindverantwoordelijk voor alles wat de afdeling verlaat, dus let je altijd op kwaliteit. Je definieert en controleert de voortgang van je team. Je ondersteunt en traint het personeel om ze te laten groeien. In aanwezigheid van klanten speel je in op hun behoeften en volg je de trends in hun branche. Je bent proactief en denkt mee met de ontwikkeling van de organisatie.


Functie eisen
  • afgeronde opleiding hbo accountancy;
  • minimaal 5 jaar relevante werkervaring;

Competenties

  • analyserend;
  • sociaal vaardig;
  • dienstverlenende houding; 
  • commercieel ingesteld

Aanbod

  • Goede begeleiding;
  • Salaris Marktconform; 
  • Uitstekende doorgroeimogelijkheden; 
  • Goede balans tussen werk en privé.

Geïnteresseerd in de functie als Relatiebeheerder en voldoe je aan de meeste functie-eisen? Solliciteer gerust! Bij vragen kunt u contact opnemen met Yoeri Claassen, consultant Finance bij Headhuntersteam Amsterdam, 020 638 2728 / via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in