+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Transport Medewerker Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 20 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,75 p/u

Vacature in het kort

Bij ons kun je een baan vinden waarbij je actief bezig bent en in een team werkt. Je zorgt voor de juiste afhandeling van goederen, laadt en lost vrachtwagens. Je werkt van maandag tot vrijdag en hebt je weekend vrij. We leren je alles wat je moet weten, dus ervaring is niet nodig. Je krijgt een goed startsalaris en reiskostenvergoeding. Ook kun je profiteren van korting op je zorgverzekering. Wil jij jouw talenten laten zien? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Op zoek naar een nieuwe baan die je kunt combineren met je dagelijkse taken? Ben jij een ster in nauwkeurig werken? Goed nieuws - We zoeken per direct nieuwe collega's! Lees snel verder om te zien of dit dé baan voor jou is! Wat ga je doen: - Voer de inkomende en uitgaande goederenstroom uit zoals gepland, voor een soepele aflevering; - Sorteer en bekijk alle items die een specifiek leveringspad volgen; - Controleer de goederen op juistheid en volledigheid, markeer verschillen, ontbrekende items en extra's, en meld deze aan de planner/coördinator; - Laad en los vrachtwagens (zowel kamertemperatuur als gekoeld) met behulp van apparatuur en/of een vorkheftruck – geen zorgen, we zullen je laten zien hoe dat moet; - Zorg voor een nette en georganiseerde werkplek.

Wij bieden:

- Een startsalaris van €13.75 per uur;
- Een vergoeding voor je reiskosten als je meer dan 10 km reist, en zelfs volledige vergoeding als je gebruikmaakt van openbaar vervoer;
- Werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag, geniet van je vrije weekend;
- Je werkt in een dynamisch team waar je fysiek actief bent;
- Flexibiliteit in het aantal werkdagen. Daarnaast, wanneer je via Timing werkt, ontvang je wekelijks je loon. Je bouwt vakantiegeld en vakantie-uren op. We bieden ook andere aantrekkelijke voordelen, zoals korting op je zorgverzekering!

Wij vragen:

- Je bent 18 jaar of ouder;
- Je geniet van werken in teamverband;
- Je bent ambitieus, mensgericht en verantwoordelijk;
- Je kunt georganiseerd en netjes werken, en toont eigen initiatief;
- Je bent minimaal drie dagen per week beschikbaar;
- Je vindt het geen probleem tilwerk te verrichten en je bent fysiek fit.

Waar ga je werken:

Bij Brocacef Transport. Wij zijn trots op ons 24-uurs full service bevoorradingsnetwerk. Vanuit vier distributiecentra en met meer dan 350 voertuigen, zorgen we dat medicijnen, apotheekbereidingen en dosisverpakkingen op maat, tijdig en onder de juiste temperatuurcondities bij onze klanten terechtkomen. Onze klanten zijn apotheken, huisartsen, zieken- en verpleeghuizen, leveranciers, zorgverzekeraars en patiënten thuis. Als onderdeel van Brocacef, geloven we in ondernemerschap en passie. Samen werken we aan de beste kwaliteit zorgverlening. We zijn mensgericht, vooruitstrevend en verantwoordelijk. Dat is hoe we bekend staan bij onze klanten en dat is hoe we met elkaar omgaan. Word jij enthousiast van deze vacature en wil jij onderdeel uitmaken van ons team? Solliciteer dan direct door op de 'Solliciteer nu' knop te klikken!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in