+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Wormer.

Confectiemedewerker transportbanden Wormer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 15,92 - € 19,24 p/u
  • Ploegentoeslag

Vacatureomschrijving

Ben jij een gedreven montagemedewerker en op zoek naar een nieuwe uitdaging in Wormer? Bij YONGLI, een internationaal bedrijf gespecialiseerd in hoogwaardige transportbanden, bieden we een fulltime positie van 40 uur per week! Als montagemedewerker bij ons bedrijf ben je verantwoordelijk voor het assembleren en gereedmaken van transportbanden. Samenwerken met collega's om een vlotte productie te garanderen en aan kwaliteitsnormen te voldoen staat centraal. YONGLI produceert transportbanden voor diverse sectoren, zoals land- & tuinbouw, voedingsmiddelen, logistiek en sport & vrije tijd. We zoeken iemand die nauwkeurigheid hoog in het vaandel heeft en streeft naar perfectie. Bij YONGLI werk je in een schone en georganiseerde omgeving en maak je deel uit van een hecht team dat dagelijks werkt aan diverse klantbestellingen. Taken omvatten onder andere het snijden, vormen, verbinden en vervormen van verschillende kunststoffen op de transportband. Ben je flexibel, ondersteunend aan collega's en hou je van een gezellige werksfeer? Aarzel dan niet langer en solliciteer vandaag nog! Sluit je aan bij het YONGLI-team voor een veelbelovende toekomst.

Wij bieden:

💸 Salaris van €15,92 – €19,24 per uur incl. 15 % ploegentoeslag (afhankelijk van werkervaring) 🚂 Een goede reiskostenregeling aan de hand van het aantal kilometers woon-werkverkeer 📅 Werkdagen van maandag t/m vrijdag in een tweeploegendienst Week 1: 06:00 tot 14:30 / Week 2: 14:15 tot 23:00 uur 💪 Een dynamische werkomgeving waar je praktisch bezig bent 🏫 Doorgroeimogelijkheden en het volgen van interne trainingen en cursussen ✔️ Een functie voor langere tijd + een kans om op contract te komen

Wij vragen:

🏭Je hebt ervaring in een productieomgeving en bent in staat secuur te werken 🎓Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau 💪Je bent proactief, kwaliteitsbewust en je werkt nauwkeurig 🎤Goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift 👊Je vindt het leuk de hele dag met je handen bezig te zijn Is deze baan jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan via de button, stuur mij een appje of bel mij gerust via 06-38322939 en wie weet werk jij snel voor dit grensverleggende bedrijf!

Waar ga je werken:

Bij YONGLI Belting Groep draait alles om beweging. We leveren niet alleen diverse transportbanden, maar zorgen er ook voor dat ze constant in beweging blijven met onze hoge kwaliteit en uitstekende service. Onze technische staf werkt continu aan het verbeteren van de betrouwbaarheid van onze producten. Sinds 1989 zijn we gespecialiseerd in kunststof transportbanden, met een focus op innovatie, duurzaamheid en kwaliteit.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in