+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Productiemedewerker Transportbanden Oudkarspel

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.592 - € 3.132 p/m
  • Ploegentoeslag

Vacatureomschrijving

Ben jij op zoek naar een dynamische rol als productiemedewerker transportbanden in Oudkarspel? Wil jij deel uitmaken van een toonaangevend internationaal bedrijf dat bekend staat om zijn hoogwaardige transportbanden? Kom dan werken bij YONGLI, voor een fulltime positie van 40 uur per week! Als productiemedewerker transportbanden speel jij een cruciale rol in het initiële productieproces. YONGLI is gespecialiseerd in het vervaardigen van transportbanden voor diverse sectoren, waaronder land- & tuinbouw, voedingsmiddelen, logistiek en sport & vrije tijd. Wij zoeken iemand die nauwkeurig werkt, flexibel is en altijd klaarstaat om collega's te ondersteunen. Tijdens pauzes is er ruimte voor gezelligheid met je team en na een productieve werkdag sluit je samen met je collega's de dag af. Denk je dat dit jouw baan is? Aarzel dan niet langer en solliciteer vandaag nog! Sluit je aan bij het YONGLI-team en bouw samen met ons aan een mooie toekomst.

Wij bieden:

💸 Salaris van €2592 - €3132,- incl. 8% ploegentoeslag (afhankelijk van werkervaring) 🚂 Een goede reiskostenregeling aan de hand van het aantal kilometers woon-werkverkeer 📅 Werkdagen van maandag t/m donderdag in een tweeploegendienst Week 1: 06:00 tot 14:30 / Week 2: 14:30 tot 23:00 uur In de middagavonddienst geldt er op vrijdag een verschoven dienst van 14:30 tot 19:00 uur. 💪 Een dynamische werkomgeving waar je praktisch bezig bent 🏫 Doorgroeimogelijkheden en het volgen van interne trainingen en cursussen ✔️ Een functie voor langere tijd + een kans om op contract te komen

Wij vragen:

🏭Je hebt ervaring in een productieomgeving en bent in staat secuur te werken 🎓Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau 💪Je bent proactief, kwaliteitsbewust en je werkt nauwkeurig 🎤Goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift 👊Je vindt het leuk de hele dag met je handen bezig te zijn Is deze baan jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan via de button, stuur mij een appje of bel mij gerust via 06-38322939 en wie weet werk jij snel voor dit grensverleggende bedrijf!

Waar ga je werken:

Bij YONGLI Belting Groep leveren we niet alleen een breed scala aan transportbanden van topkwaliteit, maar we garanderen ook dat ze continu blijven bewegen. Met onze constante focus op hoogwaardige producten en uitstekende service, zorgen we ervoor dat uw bedrijf altijd soepel draait. Sinds 1989 zijn we gespecialiseerd in kunststof transportbanden, inclusief PVC, TPU, TPO, TPEE en siliconen varianten, ontworpen voor diverse industrieën. Onze producten worden vervaardigd met innovatie, duurzaamheid en kwaliteit als kernwaarden.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in