+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Bedrijfsautotechnicus Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Sterkvakmanschap

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Sterkvakmanschap

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Wij zoeken een ervaren Bedrijfsautotechnicus die van afwisseling houdt. Je gaat aan de slag met het onderhoud en reparatie van verschillende soorten voertuigen. Soms ga je zelfs met een goed uitgeruste bus op pad om klanten te helpen. Bij ons krijg je de kans om door te groeien en bieden we een goed salaris, reiskostenvergoeding en een pensioenregeling. We zorgen voor een prettige werksfeer en geven de mogelijkheid om meer te leren door opleidingen en cursussen. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ontdek het nu!
 

Volledige vacaturetekst

Introductie

Voor ons bedrijf zijn wij op zoek naar een ervaren Bedrijfsautotechnicus die op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Ben je een teamspeler en werk je ook goed zelfstandig, heb je plezier in je vak en werk en ben je een echte specialist? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees snel verder of solliciteer direct via onderstaande button.


Organisatie

Wij zijn een grote organisatie en hebben meer dan 1000 medewerkers in dienst verdeeld over verschillende vestigingen in binnen en buitenland. Wij zijn een bekende speler binnen de bedrijfsvoertuigen. Wij zijn gespecialiseerd in onder andere onderhoud en reparatie, oplossen van storingen, keuringen en elektrotechnische werkzaamheden. Iedere dag is bij ons anders, wij werken dag in dag uit met een fantastisch team en werken samen aan het beste eindresultaat voor al onze klanten. 


Functie

In deze functie als Bedrijfsautotechnicus ben je gespecialiseerd in het onderhoud en reparatie van vrachtwagens, vrachtauto's, bedrijfswagens en bestelwagens. Daarbij repareer je ook opleggers en trailers. Denk onder andere aan onderhoudsbeurten, uitvoeren van reparaties, oplossen van storingen, apk-keuringen, elektrotechnische werkzaamheden zoals bijvoorbeeld het doormeten en aansluiten van verlichting en laadkleppen. Wij bieden een afwisselende baan met veel uitdagingen. Ook kan het voorkomen dat je met een bus met zeer goed gereedschap de weg op moet om een klant langs de weg te helpen. 


Functie eisen

Je bent toe aan een nieuwe uitdaging, weet wat aanpakken is, zit niet graag stil en hebt al jaren ervaring met sleutelen.

Verder:

  • Ben je in het bezit van een MBO (eerste) diploma bedrijfstechnicus, of je hebt deze opleiding bijna afgerond
  • Tachograaf en apk-bevoegdheid is een pré
  • Heb je een Rijbewijs B en C is pré
  • Ben je Flexibel
  • Ben je Klantgericht
Aanbod

Wij bieden een uitdagende baan als Bedrijfsautotechnicus met verschillende doorgroeimogelijkheden zoals Eerste Bedrijfsautotechnicus, denk aan opleidingen en cursussen. Daarbij bieden wij een zeer goed salaris, reiskostenvergoeding en een goed pensioen. Daarbij een goede werksfeer bij een betrokken werkgever.


Inlichtingen

Wil je meer weten over deze functie of over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op per e-mail of via ons vaste nummer. In een persoonlijk gesprek nemen we de vacature en eventuele vragen graag met je door.


Sollicitatie

Je sollicitatie is meer dan welkom! Je kunt solliciteren via onderstaande solliciteer button of je mag ons e-mailen/bellen. Wij reageren uiterlijk binnen 48 uur op je sollicitatie.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in