+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Tegelzetter Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Sterkvakmanschap

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Sterkvakmanschap

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Wij zoeken een echte professional in tegelzetten! Als allround tegelzetter werk je aan verschillende projecten, van nieuwbouw tot renovatie. Je plaatst niet alleen tegels, maar werkt ook aan badkamers, keukens en toiletten. Bij ons krijg je een goed salaris, pensioen, en de kans om door te groeien en opleidingen te volgen. Je gebruikt ons gereedschap en werkt in een leuk team. Je krijgt afwisselende projecten, dus genoeg uitdaging! Klaar voor de volgende stap? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Introductie

Wij zijn op zoek naar een allround Tegelzetter, een echte professional! Ben jij allround inzetbaar, werk je gestructureerd en ben je harde werker? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Organisatie

Wij zijn een professioneel klus- en onderhoudsbedrijf met 20 medewerkers. Wij voeren diverse werkzaamheden uit, onder andere tegelwerken, ramen en kozijnen plaatsen, aanbouw plaatsen, schilderwerkzaamheden, onderhoudswerkzaamheden, complete renovatie projecten en nieuwbouwprojecten. Doordat wij een kleine klus- en onderhoudsbedrijf zijn hebben wij heel goed contact met onze klanten, de lijnen zijn kort waardoor wij snel kunnen schakelen en flexibel zijn. Wij denken graag mee met onze klanten en nemen uitvoerig de tijd om de wensen door te nemen en te adviseren waar nodig. Door de toenemende drukte en groei zijn wij per direct op zoek naar een allround Tegelzetter. 


Functie

Voor deze functie zoeken wij een Tegelzetter die allround ingezet kan worden. Je werkt op verschillende projecten in de nieuwbouw, renovatie van huizen, kantoren en bedrijven. Je werk bestaat uit het plaatsen van wand- en vloertegels, badkamers/keukens/toilet van begin tot eind. Je werkt voornamelijk zelfstandig aan je klus of met meerdere collega's op een project. 

  • Het zelfstandig uitvoeren van tegelwerkzaamheden, badkamer/toilet/keuken
  • Kleine bouwkundige werkzaamheden
  • Kleine installatiewerkzaamheden/afmonteren
Functie eisen

Wij zoeken voor deze functie Tegelzetter een echte professional, allround inzetbaar en fulltime bij ons aan de slag wilt.

Verder:

  • Ben je in het bezit diploma Tegelzetter/aantoonbare werkervaring
  • Kan je goed tekening lezen
  • Heb je een geldig VCA of bereid deze te behalen
  • Heb je een geldig rijbewijs
Aanbod

Wij bieden jou een goed salaris, pensioen, adv-dagen, doorgroeimogelijkheden, mogelijkheid tot het volgen van opleidingen/cursussen, een bus met zeer goed gereedschap en wisselende projecten zodat je genoeg uitdaging blijft behouden. Daarbij bieden wij jou een werkplek bij een gezellig en hecht team!


Inlichtingen

Wil je meer weten over deze functie of over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op per e-mail of via ons vaste nummer. In een persoonlijk gesprek nemen we de vacature en eventuele vragen graag met je door.


Sollicitatie

Je sollicitatie is meer dan welkom! Je kunt solliciteren via onderstaande solliciteer button of je mag ons e-mailen/bellen. Wij reageren uiterlijk binnen 48 uur op je sollicitatie.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in