+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Teamleider apothekersassistenten | Amsterdam | Tijdelijk/Vast Contract Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Farmadam

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract / Vast contract
  • Max. € 3.467 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als teamleider van de apothekersassistenten speel je een cruciale rol in de dagelijkse gang van zaken op de afdeling receptverwerking en frontoffice. Naast het uitvoeren van operationele taken, zoals medicatiebewaking, ben je de rechterhand van de manager en verantwoordelijk voor het toezicht op kwaliteit en voortgang. Jouw positieve instelling en leiderschap drijven verbeteringen binnen het team. Je werkt nauw samen met de manager aan het ontwikkelen van de afdeling en motiveert je collega's. Wil je meer weten? Duik nu in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Als teamleider bij ons werk je samen met de apothekersassistenten. Je doet elke dag verschillende taken, zoals recepten verwerken. Je helpt ook nieuwe mensen in ons team. Als teamleider let je goed op het werk en zorg je dat alles goed gaat. Je werkt veel samen en bent belangrijk voor iedereen. Je helpt ook met belangrijke dingen zoals medicijnen controleren. Dit werk is belangrijk en helpt veel mensen. Meer weten over deze leuke kans? Lees verder!

Als teamleider van de apothekersassistenten pak je, net zoals je collega’s, de dagelijkse werkzaamheden van de afdeling receptverwerking en frontoffice op. Naast dat je meewerkt op de afdeling, ben je tevens de rechterhand van de manager en heb je een belangrijke voorbeeldrol. Jehoud in deze functie toezicht op de kwaliteit en de voortgang van de werkzaamheden op de afdeling en de taakverdeling binnen het team. Je bent hierdoor medeverantwoordelijk voorhet verwerken van receptmutaties, het uitvoeren van medicatiebewaking en medicatieverificatie en het begeleiden van nieuwe opnames of ontslag.
Met je gedreven en positieve instelling weet jij samen met de manager verbetervoorstellen voor de afdeling uit te werken. Je bent in staat om collega’s te motiveren en te informeren over aangepaste procedures en werkinstructies. Daarnaast ondersteun je bij het opstellen van het rooster, het regelen van vervanging tijdens ziekte en verlof en durf je medewerkers aan te spreken op houding en gedrag. De verdeling van de werkzaamheden en daarmee de prioriteiten, stem je wekelijks met de manager af.

Gevraagd

  • Je bent gediplomeerd apothekersassistent en hebt kennis van farmacotherapie. Ervaring met leidinggeven is een pre.
  • Kennis van relevante wet- en regelgeving, procedures en voorschriften; waaronder kennis van GDS/GMP-regelgeving en medicatieveiligheid.
  • Je bent een teamplayer en beschikt over coördinerende en communicatieve vaardigheden. Je staat stevig in je schoenen en wil graag meewerken aan een toekomstbestendige organisatie.
  • Je bent flexibel inzetbaar gedurende de week (af en toe ook op zaterdag en feestdagen). De werktijden zijn voornamelijk tussen 8:00 en 18:30.
  • Bij voorkeur heb je ervaring met relevante automatiseringspakketten en kwaliteitssystemen zoals Pharmacom, Medimo en CGM (of ben je bereid om je dit snel eigen te maken).


Aanbod

Een afwisselende functie in een open bedrijfscultuur. Groei en ontwikkeling staan bij ons centraal. Verder mag je het volgende verwachten:
  • Een bruto maandsalaris conform schaal 7 van de CAO apotheken. Dit is afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal €3467,-. Dit is op basis van een 36-urige werkweek.
  • Een contract voor 36 uur per week (32 uur is bespreekbaar).
  • Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer à 23 ct per kilometer (vanaf 5,1 km enkele reis, met een maximum van 35 km enkele reis) of openbaar vervoerkosten conform het CAO.
  • Een jaarlijkse vakantie-uitkering van 8%.
  • Gezamenlijke en individuele mogelijkheden tot nascholing.
  • Wij besteden intern voldoende aandacht aan training en ontwikkeling om je te ondersteunen in je rol als leidinggevende. Zo geven wij bijvoorbeeld verzuimworkshops en neem je deel aan de training gesprekstechnieken.
Contact:
Heb je interesse? Dan zien we je CV graag tegemoet via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Vragen over het sollicitatieproces kunnen ook naar dit e-mailadres worden gestuurd. Voor inhoudelijke vragen kan er contact worden opgenomen met Marleen Boon (manager) via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 06-45195030.
‍‍
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld en er is geen interesse om deze functie op ZZP basis te laten invullen.

Uren

32 - 36 uur
Reiskostenvergoeding
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in