+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

GIS Consultant (30 Augustus 2023) (30 April 2024) Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Voort

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m
  • Opleidingsbudget, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Duik in de wereld van GIS als Consultant, waar je na een gedegen opleiding met een senior collega aan de slag gaat met het ontwikkelen van innovatieve GIS producten. Werk met de nieuwste technologieën en draag bij aan de energietransitie door slimme oplossingen te ontwikkelen. Je komt terecht in een ambitieus en gedreven team, met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en een opleidingsbudget. Lees verder om te zien hoe jouw vaardigheden passen bij deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

De eerste paar maanden word je opgeleid in de GIS applicaties waarna je vervolgens met een senior collega de vervolg stappen kan realiseren in jouw carrière. Je draait als GIS Consultant mee in het GIS team van onze opdrachtgever. Je ondersteunt opdrachtgevers en de collega’s in het team met gebruik en ontwikkeling van GIS applicaties. Jij en je collega’s ontwikkelen GIS producten zoals dashboards, je voert analyses uit en je verbetert veldapplicaties. Dit doe je met bestaande en/of nieuwe technieken. Je bent daarin onderdeel van het development team van onze klanten en van de eigen GIS-afdeling.


Wat wij bieden?

Bij de opdrachtgever krijg jij:

  • Ambiteus team; Inhoudelijk en gedreven team.
  • Een starterssalaris, afhankelijk van opleidingsniveau en ervaring, tussen de 2,500 en 3,500 euro bruto per maand, plus vakantiegeld.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden; Een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en opleidingsbudget, 28 vakantiedagen op basis van 40 uur.
Ben jij het?

Ben jij bekend met ArcGIS/QGIS en wil jij graag aan de slag met bovenstaande werkzaamheden? Reageer dan direct!

Heb jij ook nog wat kennis van C# of C++? Dan wilden wij je gisteren al spreken!

  • HBO/WO-opleiding Geo-information Science, Aardwetenschappen of IT
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en kan goed plannen en organiseren
  • Je beheerst de Nederlandse, Engelse en een mooie pré is de Duitse taal
  • Klant- en kwaliteitsgericht, proactieve instelling
Waar jij werkt

Met bijna 250 medewerkers en klanten in binnen- en buitenland zijn we een toonaangevende groep in het domein van location intelligence. we begrijpen dat jij jezelf ook wilt ontwikkelen, en daar worden wij als groep ook beter van. Kom maar op met die goede ideeën dus! De energietransitie markeert de verschuiving van traditionele energiesystemen, gebaseerd op fossiele brandstoffen, naar duurzame en CO2-neutrale bronnen. Deze overgang omvat de inzet van gedecentraliseerde energieopwekkingssystemen die hernieuwbare energiebronnen benutten, zoals zonne-energie, windturbines, biomassa, aardwarmte en kleinschalige waterkracht. Om deze nieuwe bronnen te integreren, vereisen elektriciteitsnetwerken aanpassingen en uitbreidingen. In dit kader worden GIS-systemen en gegevens cruciaal en moeten ze worden uitgerust met nieuwe functionaliteiten om slim in te spelen op de dynamische energievraag en -aanbod. Actuele gegevens zijn onmisbaar. Het toegewijde GIS-team van onze opdrachtgever speelt een essentiële rol bij het waarborgen van de optimale prestaties van GIS-systemen, het handhaven van procescontinuïteit en het ontwikkelen van toekomstgerichte functies. Er wordt gewerkt met GIS-applicaties zoals Smallworld, Lovion en ArcGIS en de teamleden, zowel junioren als senioren, ondersteunen onze klanten bij het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten. We bieden interne training en begeleiding om je succesvol te laten inwerken in dit boeiende en uitdagende vakgebied.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in