+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Begeleider Overbruggingsteam Amsterdam Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Philadelphia

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.617 - € 3.535 p/m

Vacature in het kort

Wij zoeken enthousiaste begeleiders voor ons speciale Overbruggingsteam. Dit team helpt gezinnen die wachten op plaatsing in dagcentra. Jouw werk is heel belangrijk voor hen. Je gaat regelmatig naar een gezin toe om te helpen. Dit kan van alles zijn, zoals spelen met een kind of ouders helpen. Je maakt echt verschil in hun leven. Je komt in een fijn team en werkt op een leuke plek in de stad. Je krijgt ook de kans om te leren en te groeien in je werk. Lees door om te zien hoe deze rol jouw professionele horizon kan verbreden.
 

Volledige vacaturetekst

Wij zijn op zoek naar gedreven begeleiders voor ons overbruggingsteam.

Ben je gedreven om een aanzienlijk verschil te maken in de levens van gezinnen die het meest behoeftig zijn? Philadelphia is verheugd om aan te kondigen dat wij op zoek zijn naar een enthousiaste, geduldige en innovatieve medewerker voor ons Overbruggingsteam.

Ons overbruggingsteam is een recentelijk geïntroduceerd initiatief, specifiek ontworpen om de druk op gezinnen te verlichten die wachten op plaatsing in orthopedagogische dagcentrums. Jou bijdrage heeft het potentieel om een verschil te maken voor deze gezinnen.

Als onderdeel van ons team, zul je een aantal keer per week ondersteuning bieden aan een gezin. Of het nu gaat om buitenspelen met het kind, het organiseren van activiteiten thuis, of simpelweg aanwezig zijn zodat de ouders boodschappen kunnen doen of andere verplichtingen buitenshuis kunnen nakomen, jouw bijdrage geeft deze gezinnen de noodzakelijke ademruimte.

Over jou
De ideale kandidaat heeft praktijkervaring met kinderen en jongeren met een breed scala aan problematiek en heeft affiniteit met kinderen met moeilijk verstaanbaar gedrag of een lichte verstandelijke beperking. Je beschikt over een mbo niveau 3/4 of hbo diploma en heeft een oplossingsgerichte houding, zelfs wanneer een situatie complex lijkt.


Dit krijg je van ons
  • Een uitdagende functie op een dynamische werkplek in het centrum van Amsterdam
  • Een plaats binnen een hecht en hartelijk team, waar er volop gelegenheid is om van elkaar te leren
  • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 2.617,- en maximaal € 3.535,- (FWG 40) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding
  • Philadelphia is toegewijd aan uw professionele groei en biedt een breed scala aan trainingen en cursussen aan via ons online leerplatform

Echt iets voor jou?
Vertel ons waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit uiterlijk donderdag 23 mei 2024, vacaturenummer 3640.
Heb je nog vragen? Bel dan met Abigael Gibbes Valencia, Manager Zorg & Begeleiding, op telefoonnummer 06 - 11 36 91 07.

We moedigen je aan om authentiek te zijn in je aanpak. Je cv toevoegen wordt zeer gewaardeerd. Wij kijken met enthousiasme uit naar jouw reactie. Word onderdeel van ons voortreffelijke team. Samen hebben we de capaciteit om de wereld te veranderen, één gezin per keer.

We vinden interne mobiliteit belangrijk. Daarom kiezen we bij gelijke geschiktheid voor een interne sollicitant. Wij stellen reacties van werving- en selectiebureaus of headhunters op deze vacature niet op prijs.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in