+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

BBL stagiair hovenier aanleg/onderhoud Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

HOEK Amsterdam

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • BBL / Stage

Vacature in het kort

Zoek je een leerzame stage in de buitenlucht? Als BBL stagiair hovenier werk je aan mooie groenprojecten. Je leert van experts en helpt bij het aanleggen en onderhouden van tuinen. Dit is je kans om praktijkervaring op te doen en echt iets te betekenen. Je werk is afwisselend, van grondwerk tot beplanting. Ook help je met snoeien en maaien. Je draagt bij aan het maken van groene plekken die lang mooi blijven. Benieuwd om meer te weten? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij op zoek naar een leuke en veelzijdige stage waar je veel leert over het werken als hovenier terwijl je heerlijk in de buitenlucht werkt?! Bekijk dan deze vacature van BBL stagiair hovenier aanleg/onderhoud!

De functie
Als stagiair hovenier (aanleg/onderhoud) bij HOEK krijg je de unieke kans om praktijkervaring op te doen in zowel het aanleggen als het onderhouden van diverse groenprojecten. Onder begeleiding van ervaren professionals werk je aan uiteenlopende projecten, variërend van het aanleggen van beplanting en bestrating tot het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden zoals snoeien en onkruidbeheersing. Je leert niet alleen de fijne kneepjes van het vak, maar draagt ook bij aan het realiseren van prachtige en duurzame groene ruimtes.

Jij assisteert bij het aanleggen van groenprojecten, inclusief grondwerk, beplanting en bestrating. Daarnaast ondersteun je bij het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden, zoals snoeien, maaien en onkruidbeheersing. Je zorgt voor een opgeruimde en veilige werkplek en levert een positieve bijdrage aan de werksfeer.

Gevraagd

  • Je bent enthousiast over het hoveniersvak en bereid om fysiek werk te verrichten
  • Je volgt een groen opleiding of gaat deze binnenkort volgen en je graag meer leren over werken in het groen
  • Jij bent een vroege vogel: om 7:00 uur vertrek je vanuit de locatie bij HOEK naar de opdracht
  • Je woont binnen een uur reistijd van HOEK af en kunt HOEK zelfstandig bereiken


Aanbod

  • Een leerzame stageplek waar jij je de mogelijkheid hebt om je te ontwikkelen in vaardigheden en kennis binnen onderhoud en/of aanleg
  • Begeleiding door ervaren hoveniers met passie voor het vak
  • Een stagevergoeding in overleg
  • Kans op doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf na afronding van de stage
#DITISHOEK
HOEK begon als hovenier en is gegroeid naar veel meer dan dat. We onderhouden woonwijken. We ontwerpen en realiseren sport- en speelterreinen. We verzorgen de aanleg en het onderhoud van tuinen en parken in de leef-, werk- en zorgomgeving. We geven de buitenruimte meerwaarde met groen – en doen dat met speciale aandacht voor bomen, biodiversiteit en natuurontwikkeling. Wat zijn we dan, met die veelzijdigheid aan diensten? Gewoon HOEK punt. Beter leven met groen.
HOEK staat voor het realiseren van een betere, duurzame wereld. Dat doen we samen met jou. Nieuwsgierig naar de missie, visie en kernwaarden van HOEK?
Bekijk de website

Werken bij HOEK?
Wij leren jou graag kennen. Solliciteer nu en neem vrijblijvend contact op met Maik Haver (recruiter) via 0252-210256 of mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. waarom jij graag aan het werk wil in het groen bij HOEK. We streven ernaar om je binnen één werkdag reactie te geven.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in