+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Verkeerskundige Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.773 - € 7.188 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Maandag® zoekt een Verkeerskundige die van puzzelen houdt met verkeersdata en creatief is in het bedenken van oplossingen. Je werkt samen met verschillende partijen om het verkeer veiliger en efficiënter te maken. Als teamspeler en projectmanager ga je uitdagingen aan en zorg je voor mooie resultaten. Bij Maandag® krijg je de kans om te groeien en aan verschillende projecten te werken. Sta je te popelen om meer te leren? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Ben jij de verkeersvirtuoos die ons verkeer veiliger, efficiënter en duurzamer kan maken? Maandag® zoekt een bevlogen Verkeerskundige die gepassioneerd is over het verbeteren van verkeer en vervoer in de omgeving. Als Verkeerskundige speel je een cruciale rol bij het analyseren, adviseren en implementeren van oplossingen om het verkeer soepeler te laten verlopen en de veiligheid te vergroten.

Dit vind je leuk:

  • Analytisch puzzelen als Verkeerskundige: Als Verkeerskundige raak je echt in je element wanneer je de kans krijgt om te graven in een berg van verkeersdata. Het is als het oplossen van een ingewikkelde puzzel waarbij je verkeerspatronen ontrafelt en knelpunten ontdekt. Het gevoel van voldoening dat je krijgt wanneer je de juiste inzichten uit data weet te halen en deze omzet in slimme verkeersoplossingen, is gewoon onbetaalbaar!
  • Creatief brainstormen als Verkeerskundige: Als Verkeerskundige ben je een echte probleemoplosser met een creatieve twist. Je geniet ervan om samen met je team out-of-the-box te denken en innovatieve oplossingen te bedenken voor de verkeersuitdagingen van vandaag en morgen. Het is als een spannende brainstormsessie waarbij je samen de meest fantastische ideeën bedenkt om het verkeer te verbeteren.
  • Samenwerken en verbinden als Verkeerskundige: Als Verkeerskundige ben je een echte teamspeler en bruggenbouwer. Je vindt het leuk om samen te werken met verschillende partijen, van gemeenten tot burgers, om zo tot de beste verkeersoplossingen te komen. Het geeft een geweldig gevoel om met jouw communicatieve skills en enthousiasme anderen te inspireren en te motiveren voor het gezamenlijke doel: een veiliger en efficiënter verkeer!
  • Avontuurlijk projectmanagement als Verkeerskundige: Als Verkeerskundige ben je een geboren projectmanager met een avontuurlijke instelling. Je vindt het fantastisch om vanaf het prille begin tot de eindstreep betrokken te zijn bij verkeersprojecten. Het is als het navigeren door een spannend avontuur, waarbij je elke uitdaging met volle energie aangaat en uiteindelijk met trots terugkijkt op het behaalde resultaat!

Solliciteer direct! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Britte Wesselo via 0623238610 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.


Functie eisen
  • Bruto maandsalaris tussen €3.773,- en €7.188,- o.b.v. 40 uur, afhankelijk van ervaring.
  • 25 vakantiedagen o.b.v. een werkweek van 40 uur.
  • Reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer.
  • Eindejaarsuitkering.

Solliciteer direct! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Britte Wesselo via 0623238610 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.


Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Verkeerskundige die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in