+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Pedagogisch medewerker BBL opleiding Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Bender Groep

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 16 - 24 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • BBL / Vast contract
  • 2.420 p/m

Vacature in het kort

Doe mee aan een unieke kans om te groeien en te leren als pedagogisch medewerker. Je werkt drie maanden aan een speciale opdracht om de wereld van kinderopvang te ontdekken. Na de training ben je klaar om met veel plezier aan de slag te gaan. Bij ons krijg je de kans om op verschillende plekken te werken en zo veel te leren. Dit is een geweldige kans om jezelf te ontwikkelen en nieuwe dingen te leren. Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Jij zet je drie maanden lang in voor een spannende missie om het noodzakelijke bewijs te behalen dat toegang geeft tot de betoverende wereld van de kinderopvang als pedagogisch medewerker. Na deze opleiding stap jij met een glimlach van trots de kinderopvang in en ga jij de uitdaging van afwisseling en verrassing binnen Bender verder aan. Je gaat bij diverse kinderopvangorganisaties werken en voor minimaal drie maanden inzetten om hun verder te helpen. Op deze manier vergroot je jouw kennis en gaat je ontwikkeling super snel.



Gevraagd

Heb je een relevant mbo-diploma op zak? Denk aan studies zoals begeleider specifieke doelgroepen, medewerker maatschappelijke zorg, sport en bewegen, cultureel werken of leisure &hospitality executive. Twijfel je of jouw diploma geschikt is? Geen zorgen, je kunt dit eenvoudig controleren op . Daarnaast ben je gepassioneerd over het werken met kinderen en wil je deze passie verder ontwikkelen. Je bent beschikbaar voor een werkweek van 16 tot 24 uur en hebt een rijbewijs B met eigen vervoer tot je beschikking.



Aanbod

  • Samenwerking met Kans Kwadraat: Ons zij-instroomtraject is ontwikkeld in samenwerking met het erkende opleidingsinstituut.
  • Jij ontvangt volledig georganiseerde en betaalde bijscholing, inclusief begeleiding door ervaren professionals.
  • Salaris conform CAO: Gedurende het traject ontvang je salaris conform de CAO kinderopvang schaal 5 (€2.420 tot max €32.42 o.b.v. 36 uur), trede afhankelijk van opleiding en werkervaring.
  • Bender Academie: Profiteer van onze eigen Bender Academie, waar we investeren in jouw ontwikkeling.
  • Tijdens de opleiding krijg je een jaarcontract, met uitzicht op vast na het behalen van je opleiding.
  • Daarnaast krijg je vakantiegeld, dertiende maand en bouw je pensioen op.


Bedrijfsomschrijving

Bij Bender zijn we meer dan alleen een werkgever; we zijn een groep van gepassioneerde professionals die gedreven worden door de wens om anderen te helpen en te ondersteunen. Als werkgever streven we ernaar om een omgeving te creeren waarin jouw groei en welzijn centraal staan.

Onze missie is om jou niet alleen een baan te bieden, maar een kans om jezelf te ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk. We geloven in het belang van aandacht en ondersteuning, daarom krijg je bij Bender een toegewijde regiomanager die jou begeleidt en ondersteunt bij elke stap in je carriere.

Daarnaast investeren we in jouw opleiding en ontwikkeling door middel van onze eigen Bender Academie, waar je toegang hebt tot een breed scala aan trainingen en verdiepingstrajecten. Bij Bender draait het niet alleen om werken; we hechten ook veel waarde aan verbondenheid en plezier. Daarom organiseren we regelmatig regio-uitjes, feesten en borrels, waar je je collega’s kunt ontmoeten en nieuwe vriendschappen kunt sluiten.

Kortom, bij Bender sta je er nooit alleen voor. We zijn er om jou te ondersteunen, te inspireren en te motiveren op jouw reis naar succes en voldoening in jouw carriere als pedagogisch medewerker.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in