+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Node.JS developer Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Haystack People

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 - € 6.000 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Werk mee aan de ontwikkeling van een innovatief app-platform voor de zorg als Developer bij een toonaangevende speler in zorg-ICT. Je komt in een team dat zich inzet voor het verbeteren van de zorg door technologie. Je werkt samen met verschillende collega's en gebruikt de nieuwste technologieën. Het bedrijf biedt een goed salaris, vakantiegeld, reiskostenvergoeding, en de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken. Ook krijg je de juiste apparatuur en zijn er kansen voor opleiding en groei. Klaar om te stralen in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Onze klant, een innovatieve speler in de zorg-ICT, zoekt een gedreven Developer om het development team te versterken. Werk mee aan de ontwikkeling van een next-generation app-platform voor de zorg.
Bedrijfsprofiel

Onze klant, gevestigd op de grens tussen Utrecht en Gelderland, is een vooraanstaande speler in de zorg-ICT en zet zich dagelijks in voor het vormgeven van een nieuwe generatie Elektronisch Cliënt Dossier (ECD). De organisatie is nauw betrokken bij de ontwikkeling van een geavanceerd app-platform dat het sociale netwerk van cliënten naadloos verbindt met het multidisciplinaire netwerk van zorgorganisaties. De innovatieve software wordt ondersteund door de modernste technologieën, zoals TypeScript, Node.JS en React (Native), en combineert de eenvoud van hun eigen ontwikkelde applicatie met de diepgang van het ECD.

Gedreven door een diepgaande kennis van zowel software als de zorgsector, gaat onze klant verder waar anderen stoppen, zowel in de ontwikkeling van het ECD als in de diensten die ze leveren. Ze begrijpen als geen ander de complexiteit van de zorg en streven naar het ontzorgen van zorgorganisaties. Het ontwikkelproces van het ECD vindt plaats in Nederland en in nauwe samenwerking met klanten.

De organisatie hanteert een werkwijze die gebaseerd is op drie essentiële pijlers: eenvoud, innovatie en continuïteit, met de tevredenheid van medewerkers, klanten en cliënten als verantwoordelijkheid. Het ontwikkelproces verloopt via een gestructureerde aanpak met aandacht voor productstrategie en roadmap, productontwikkeling en productimplementatie.

Het app-team binnen de organisatie is toegewijd aan het verbeteren van de app, die een vereenvoudigde versie van het ECD biedt. Ze streven naar technische doorontwikkeling van organisatorische aspecten en een verbeterde gebruikerservaring van de app, waarbij cliënten en hun naasten actief kunnen participeren in het zorgproces.

In een dynamische en samenwerkingsgerichte omgeving werkt het team aan het realiseren van de visie waar zorgprofessionals, cliënten en het sociale netwerk op voet van gelijkwaardigheid en naar vermogen samenwerken aan kwaliteit van zorg en leven. Onze klant biedt niet alleen ondersteuning bij het zorgen maar ook bij het ontzorgen, met functionaliteiten zoals inschrijving voor dagbestedingsactiviteiten, ruimte voor persoonlijke voorkeuren in het dossier, en een focus op de kwaliteit van leven.

Functie omschrijving

In samenwerking met de Product Owner, Productspecialisten, ontwikkelaars en scrummaster vorm je een hecht ontwikkelteam dat volgens de agile-methodologie werkt. Deze rol vereist niet alleen technische expertise, maar ook de vaardigheid om te schakelen tussen architecturale taken en hands-on ontwikkeling.

  1. Vertaling van (klant)wensen:

    • Samen met de Product Owner werk je aan de vertaling van klantwensen naar concrete ontwikkelingsdoelen en vice versa.
  2. Ontwikkeling van wet- en regelgeving, klantwensen, architectuurverbeteringen, bugs, userstories en infrastructuur:

    • Je werkt vanuit de product backlog aan diverse aspecten, waaronder wet- en regelgeving, klantwensen, architectuurverbeteringen, bugs, userstories en infrastructuuronderdelen.
  3. Sprint planning en oplevering van kwalitatieve software:

    • Je levert volgens de sprint planning kwalitatieve software op, inclusief de benodigde documentatie en implementatie. Hierbij focus je op eenvoud in gebruik en inrichting.

En nog veel meer gave projecten die je kan gaan oppakken

Functie eisen
  • Je begrijpt hoe software en hoe het ontwikkelen van software werkt. Conceptueel denken is voor jou geen probleem waardoor de gebruikte taal voor jou minder belangrijk is dan het einddoel, het ontwikkelen van kwaliteit.
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met Typescript.
  • Je hebt werkervaring met Node.JS
  • Je bent in staat om met bovenstaande technieken dusdanig zelfstandig te werken dat je direct van toegevoegde waarde bent in de teams.
  • Karakter. Je komt uit voor je keuzes en kan dit ook goed onderbouwen waardoor collega's samenwerken als prettig ervaren.
Arbeidsvoorwaarden
  • Salaris tussen de €4000-€6000 bruto per maand obv 40 uur per week
  • 8% vakantiegeld
  • 1 dag per week op kantoor, meer natuurlijk altijd mogelijk
  • Apparatuur zodat jij goed kan werken
  • Reiskostenvergoeding
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Meer nodig? Overleg is altijd mogelijk

Is jouw interesse gekweekt mail dan onze consultant via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel naar +31620293364

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in