+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Loopbaancoach Institute of Executive Programmes UvA FEB Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

StudiJob

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 38 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.657 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van loopbaancoaching bij een vooraanstaande onderwijsinstelling! Deze tijdelijke rol biedt je de kans om je passie voor loopbaanontwikkeling te benutten en verder te groeien. Ondersteun studenten in hun carrièrepad en werk samen met een dynamisch team. Een unieke gelegenheid om praktijkervaring op te doen en bij te dragen aan de toekomst van jonge professionals. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Werken als Loopbaancoach bij Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de UvA

Ben jij op zoek naar een tijdelijke baan van midden-augustus tot en met midden-december? Heb je affiniteit met loopbaancoaching en trainingen en heb je bij voorkeur ook al enige relevante ervaring hierin? Lijkt het je leuk je hierin verder te ontwikkelen binnen het hoger onderwijs? Lees dan verder en solliciteer!



Gevraagd

Werken bij UvA FEB

Jij gaat aan het werk bij de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de UvA. Deze faculteit verzorgt voor ruim 7000 studenten onderwijs. Specifiek ga jij werken voor het Institute Executive Programmes, een instituut dat opleidingen en trainingen aanbiedt voor professionals. Jij wordt onderdeel van het Career Partners Team. Dit team levert loopbaandiensten aan drie MBA programma's en een Executive Master: de Amsterdam MBA, MBA Healthcare Management, MBA Artificial Intelligence & Data analytics en de Executive Master in International Finance.

Jij gaat de afdeling voor 4 maanden ondersteunen als loopbaancoach ter vervanging van een medewerker met zwangerschapsverlof in de periode van midden augustus tot midden december. Je bent in elk geval beschikbaar op vrijdag en je vindt het geen probleem om eens in de zoveel tijd bij een event te helpen buiten kantooruren.



Aanbod

Wat ga je doen als Loopbaancoach?

Als loopbaancoach adviseer, coach en begeleid je studenten van het Institute Executive Programmes. Je ondersteunt hen bij het maken van keuzes in hun loopbaan en het zetten van de volgende stap. Je organiseert trainingen, netwerkevenementen en je geeft workshops op het gebied van diverse loopbaanvaardigheden. Je houdt ten alle tijden een correcte en volledige registratie bij van de voortgang van het proces, evaluaties en rapportages voor accreditaties bij.

Verder ga jij:

  • CV's, sollicitatiebrieven en online profilering van de studenten beoordelen en hen hierin adviseren;
  • Het relatienetwerk van het team onderhouden en vergroten;
  • Studenten in contact brengen met het netwerk van werkgevers en alumni;
Dit heb jij in huis

Jij bent op zoek naar een tijdelijke baan voor de periode van midden augustus tot midden december 2024. Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding en bij voorkeur heb je al werkervaring op het gebied van loopbaancoaching, trainingen en gespreksvoering. Heb je dit nu niet, maar zou je je hier wel graag in verder ontwikkelen? Solliciteer dan vooral ook, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Verder ben jij:

  • Een echte netwerker en onderhoud jij met gemak relaties met verschillende partijen;
  • Communicatief sterk in zowel het Nederlands als Engels;
  • Bij voorkeur bekend met de arbeidsmarkt en immigratieregels van internationale studenten.

Ben jij geaccrediteerd als coach (ICF, NOLOC of NOBCO) en ben je gecertificeerd in één of meerdere coachingstechnieken? Laat het dan vooral weten. Dit is geen must, maar een mooi pluspunt.


Dit biedt de UvA

Jij kan per direct aan de slag als Loopbaancoach voor 32-38 uur per week en een periode van 4 maanden. De functie valt in schaal 9 of 10 van de CAO Nederlandse Universiteit wat betekent dat jij minimaal een bruto maandloon zal gaan verdienen van €3.657. Dit loon kan oplopen tot €5.512, afhankelijk van jouw opleidingsniveau en ervaring.


Waarom StudiJob?

Als uitzendkracht bij StudiJob krijg jij bovenop jouw bruto uurloon nog 22% aan reserveringen die jij zal opbouwen omdat je op uitzendbasis werkt via StudiJob. Daarnaast kan je als uitzendkracht natuurlijk ook altijd kosteloos deelnemen aan al onze trainingen en workshops!

Zie jij jezelf al werken als Loopbaancoach? Solliciteer direct!

Via de knop op deze pagina! Mocht je nog aanvullende vragen hebben, dan kan je natuurlijk altijd even contact opnemen met Loes via onderstaande info!

Bij StudiJob kijken wij verder dan jouw cv, wat ook inhoudt dat wij alle kandidaten die op deze vacature solliciteren gelijk behandelen zoals beschreven in ons antidiscriminatiebeleid. Ben jij een kandidaat met afstand tot de arbeidsmarkt? Niet bij ons! We moedigen je aan om altijd te solliciteren, zodat we in gesprek kunnen over alle mogelijkheden. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in