+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Auditor (landelijk) Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

FYGI

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.800 - € 4.900 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Duik in de wereld van veiligheid en certificering als auditor voor het VCA-certificaat. Jouw rol is cruciaal bij het beoordelen van veiligheidsnormen en -procedures bij diverse bedrijven, van aannemers tot installateurs. Na een grondig inwerktraject ga je zelfstandig op pad, met de vrijheid om je dag in te delen. Een unieke kans om bij te dragen aan veilig werken, in een informele en werkomgeving. Enthousiast om meer te leren? Verken de volledige details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Het VCA-certificaat staat voor vertrouwen, competente bedrijven met goed opgeleide werknemers, professioneel veiligheidsmanagement en een sterke toewijding ten aanzien van veiligheid. Jij gaat dagelijks op pad naar diverse ondernemingen omdat je doel is om dit mooie certificaat te kunnen uitgeven. Vooral bij aannemers, bodemonderzoekers, asbestverwijdering en installatiebedrijven (GWW-sector) ga jij audits uitvoeren.

Jij controleert alles omtrent de veiligheid binnen de organisatie. Zo kijk je of werknemers beschikken over de juiste diploma's, controleer je de personeelsdossiers in samenwerking met HR en er wordt gekeken naar de uitkomst van recente interne audits en de RI&E. Je controleert of procedures daadwerkelijk worden nageleefd en of de veiligheid en keurmerken van materialen kloppen. Aan het eind van de dag heb je een afrondend gesprek met de Directie. Jaarlijks vinden vervolgbezoeken plaats ter opvolging.

Na het afronden van je inwerktraject en het behalen van je kwalificatie, ga je zelfstandig op pad naar klanten. De collega's van de planning op het hoofdkantoor vullen je agenda, maar verder bepaal je zelf hoe je je dag invult. Audits vinden voornamelijk op locatie plaats. Dit kan zijn bij de klant op kantoor maar ook op projectlocaties, bijvoorbeeld bij de bouw van een nieuw appartementencomplex. Je krijgt naast de audits - die vaak één dag duren - genoeg tijd om je werk af te ronden.

De organisatie

Normec is een toonaangevende organisatie in de TICC-branche (Testen, Inspecteren, Certificeren, Compliance). Normec Certification is onderdeel van Normec. Sinds de oprichting in 2015 is de organisatie uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van kwaliteit en veiligheid. De sfeer binnen de organisatie is laagdrempelig en informeel te noemen.



Gevraagd

Je bent gewend aan een (zelfstandige) mobiele functie en bent goed bekend met uiteenlopende onderwerpen op gebied van veiligheid. 

Daarbij: 

  • beschik jij hbo werk- en denkniveau en Middelbare- of Hogere Veiligheidskunde diploma
  • heb je minimaal 3 jaar relevante praktijkervaring
  • heb jij een onderzoekend karakter en sta je stevig in je schoenen
  • ben je 32 / 40 uur per week beschikbaar en ben je bereid veelvuldig binnen Nederland (zoveel mogelijk regionaal) te rei


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Bij Normec begin je met een onboardingstraject waarbij je trainingen volgt en je krijgt een mentor die jou on the job alle ins and outs leert. Daarna kun jij volledig zelfstandig op pad naar klanten. Uiteraard ben je regelmatig in contact met jouw collega inspecteurs om met elkaar te sparren en zie je elkaar ook tijdens gezellige bijeenkomsten op kantoor (o.a. in Geldermalsen).  

Jij mag rekenen op:

  • Een zeer uitdagende baan met uitzicht op een vast dienstverband
  • Salaris tussen de € 3.800,- en € 4.900 bruto per maand, afhankelijk van achtergrond en ervaring
  • Leaseauto, laptop en smartphone (ook voor privégebruik)
  • Collectieve pensioenvoorziening (50% bijdrage van Normec)
  • Mogelijkheden om door te ontwikkelen
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in